Razvrsti artikle po znamkah Simms

Simms


Simms izdeluje široko paleto moških in ženskih ribiških škornjev, čevljev, opreme, oblačil in dodatkov za potovanja za ribiče in navdušence na prostem.

Čevlji SIMMS FREESTONE Filc
Kvalitetni čevlji Freestone, ki jih odlikuje odločen oprijem in trpežna vzdržljivost, so primerni za vse različne pogoje ribolova.
249,90 €
Čevlji SIMMS FREESTONE Guma
Izjemni čevlji Freestone, ki jih odlikuje odločen oprijem in trpežna vzdržljivost, so primerni za vse različne pogoje ribolova.
249,90 €
Srajca SIMMS GUIDE 2023
Srajca Simms Guide bo iz dneva v dan poskrbela za neprekosljivo udobje pri riboloovu.
119,90 €
Jakna SIMMS GUIDE CLASSIC
Zanesljiva jakna SIMMS GUIDE CLASSIC v mokrem vremenu zagotavlja popolno zaščito pred dežjem. Ima dovolj prostora za shranjevanje ribiške opreme.
599,00 €
Kapa SIMMS BROWN TROUT 7-P
Kapa Simms Brown Trout je 7 delna kapa z zračnim, mrežastim zadnjim delom, s sistemom za nastavitev velikosti.
44,90 €
Srajca SIMMS INTRUDER BICOMP S.G.Camo
Udobje in funkcionalnost pri ribolovu jemljite resno. Srajca Intruder® postavlja temelje za uspeh z zračnim udobjem zaščite pred soncem SolarFlex® v kombinaciji z raztegljivimi tkaninami in dovolj prostora za shranjevanje vaših vsakodnevnih ribiških potrebščin.
129,90 €
Srajca SIMMS GUIDE STONE
Srajca Guide Stone z varnimi žepi na zadrgo, rokavi, ki jih je enostavno zavihati in trpežnim, hitro sušečim se blagom, izdelanim za neprekosljivo udobje pri ribolovu.
119,90 €
Kapa SIMMS OIL CLOTH COFFEE
Klasična kapa s šiltom za odlično zaščito pred sončnimi žarki za nemoten ribolov. 
44,90 €
Vijaki SIMMS HARDBITE felt (20 kom)
Zamenljivi vijaki za čevlje za trdno oporo na spolzkem rečnem dnu. Primerni so za čevlje s podplatom iz filca.
42,90 €
Jakna SIMMS G3 N.
Visokokvalitetna jakna priznane znamke Simms je popolna mešanica mobilnosti in ribiške uporabnosti. Lahek 3-slojni GORE-TEX® vam bo nudil maksimalno udobje in zaščito med ribolovom v vseh vremenskih neugodnih razmerah.
779,90 €
Čevlji SIMMS GUIDE BOA Vibram
Čevlji SIMMS GUIDE BOA vam zagotavljajo okretnost, udobje in stabilnost z odličnim oprijemom Vibram podplata in enostavnim sistemom zavezovanja.
349,90 €
Čevlji SIMMS GUIDE BOA felt
Čevlji SIMMS GUIDE BOA vam zagotavljajo okretnost, udobje in stabilnost z odličnim oprijemom filc podplata in enostavnim sistemom zavezovanja.
329,90 €
Rokavice SIMMS LW WOOLTECH
Vrhunske rokavice za 3 sezone, izdelane iz merino volne, z usnjem ojačano dlanjo.
69,90 €
Majica SIMMS solarflex W. CAMO
Hitro sušeča ribiška majica, ki vas ohladi v vročih poletnih dneh, neprimerljivo udobna in z zaščito pred soncem, faktor UPF 50.
89,90 €
Majica SIMMS solarflex R. CAMO
Hitro sušeča ribiška majica, ki vas ohladi v vročih poletnih dneh, neprimerljivo udobna in z zaščito pred soncem, faktor UPF 50.
89,90 €
Klobuk SIMMS SUPERLIGHT CAMO
Klobuk Simms Superlight Camo je moderne oblike, izredno lahek ter udoben za uporabo.
54,90 €
Škornji SIMMS G3
Muharski škornji Simms G3 so vrhunski škornji, ki jih odlikuje vrhunski material in kvalitetna izdelava.
979,90 €
Majica SIMMS TECH TEE TARPON
Simms Solar Tech majica vam nudi popolno zaščito pred soncem, je izjemno udobna za nošenje in vam v njej ne bo vroče, saj je material zasnovan tako, da diha in odvaja vlago od telesa. 
59,90 €
Majica SIMMS TECH TEE SAGE
Simms Solar Tech majica vam nudi popolno zaščito pred soncem, je izjemno udobna za nošenje in vam v njej ne bo vroče, saj je material zasnovan tako, da diha in odvaja vlago od telesa. 
59,90 €
Majica SIMMS TECH TEE STORM
Simms Solar Tech majica vam nudi popolno zaščito pred soncem, je izjemno udobna za nošenje in vam v njej ne bo vroče, saj je material zasnovan tako, da diha in odvaja vlago od telesa. 
59,90 €
Majica SIMMS Tech Tee Brown Trout Hoody
SIMMS Tech majica vam nudi popolno svežino, saj je narejena iz tkanine, ki zmanjša vročino, diha, odvaja vlago in zaščiti pred UV žarki. 
69,90 €
Čevlji Simms TRIBUTARY II Guma
Klasičen, odlično prilegajoč se čevelj z vsemi robustnimi funkcijami znamke Simms, ki zagotavlja stabilno in mehko gibanje po vodi. 
199,90 €
Jakna SIMMS BULKLEY
Nepremočljiva jakna, ki diha, vas ščiti pred dežjem in mrazom, saj je narejena iz vrhunskega Gore-Tex® materiala, podložena z vrhunskim PrimaLoft® materialom.
Na voljo v črni barvi
599,90 €
Jakna Simms Challenger
Nepremočljiva jakna, ki diha, vas ščiti pred dežjem in mrazom.
Na voljo v 6ih različnih barvah: Black, Flame, Hex Flo Camo Carbon, Hex Flo Camo Grey Blue, Hex Flo Camo Timber in Rich Blue.
349,90 €
Majica SIMMS Solar Tech Tee Brown Trout Sterling
Simms Solar Tech majica vam nudi popolno zaščito pred soncem, saj ima UPF 30 zaščito. Je izjemno udobna za nošenje in vam v njej ne bo vroče, saj je material zasnovan tako, da diha. 
39,95 €
Nogavice SIMMS Merino Thermal OTC
Te visoko kvalitene nogavice so primerne tudi za najnižje temperature in so narejene iz merino volne z dodatki.
54,90 €
Škornji Headwaters Pro
Muharski škornji Simms Headwaters Pro, so novost v letošnjem programu in so izboljšana verzija prejšnjega modela. To je najcenejši model te blagovne znamke, ki je izdelan iz GoreTex® materiala. 
579,00 €
Škornji Headwaters
Muharski škornji Simms Headwaters je vrhunski izdelek, ki ga odlikuje kvaliteten material in kvalitetna izdelava.
499,00 €
Škornji SIMMS G3 Guide do pasu
Muharski škornji do pasu Simms G3 Guide, so vrhunski izdelek, ki ga odlikuje vrhunski material in kvalitetna izdelava. Škornji so izdelani iz pet in tri plastnega GoreTex® materiala.
849,00 €
Škornji Simms Freestone
Muharski škornji Simms Freestone Smoke so najnovejši model iz te najbolje prodajne serije hlačnih škornjev. Od prejšnjih modelov se razlikujejo po novi izdelavi, brez sredinskih šivov, kvalitetnejši neoprenski nogavici 
449,90 €
Škornji SIMMS G4 Z
Muharski škornji Simms G4 Guide je vrhunski izdelek, ki ga odlikuje kvaliteten material in kvalitetna izdelava.
1.299,00 €
Škornji SIMMS Tributary
Muharski škornji Simms Tributary so nov izdelek te priznane blagovne znamke, ki jih kljub nizki ceni, odlikujeta kvaliteten material in izdelava.
299,90 €
Škornji SIMMS G4 Pro
Muharski škornji Simms G4 Pro so vrhunski izdelek, ki ga odlikuje kvaliteten material in kvalitetna izdelava.
999,00 €