Kolesca

Novo
Kolesce DAM QUICK 3000 RD
Kolesce DAM QUICK 3000 RD je stabilno in robustno kolesce, zasnovano v Nemčiji. Ponaša se z 3+1 jeklenimi krogličnimi ležaji, anodizirano tuljavo, močnim zavornim sistemom in grafitnim ohišjem. S kapaciteto vrvice 0,25 mm / 280 m in prenosno razmerje 5,2 : 1 je odlična izbira za vse ribolovne avanture in z zelo ugodno ceno.
24,90 €
Kolesce SAVAGE GEAR SGS6 5000FD
Pri ribolovu v slanih vodah je treba pomisliti na marsikaj, vendar vam zaradi inovacij novega kolesca SGS6 ni treba skrbeti. Boben je izdelan iz močnega in lahkega aluminijastega ohišja ter rotorja iz kompozitnega materiala, ojačanega z ogljikom in je zasnovan tako, da vedno znova zagotavlja vrhunsko zmogljivost. Ima tudi 6+1 zatesnjenih jeklenih krogličnih ležajev, visoko zmogljiv karbonski sistem zavore in patentirano mazivo DuraGrease - vse to skupaj pripomore k odpornosti kolesca na slano vodo, zato se lahko nanj vsakič zanesete.
97,90 €
Kolesce SAVAGE GEAR SG6 FD
Če želite kolesce z izjemno močjo in zmogljivostjo, je kolesce Savage Gear SG6 pravo za vas. Izdelan je iz ogljikovega ojačanega kompozita (CRC), ki je zasnovan za večjo togost in trdnost, vendar ima veliko manjšo težo kot standardni grafitni material. Obvladal bo vse ekstremne sile, ki mu jih boste namenili, in vas ne bo obtežil. Vendar ni vse v moči, saj je SG6 opremljen še z drugimi pametnimi podrobnostmi, kot so: tuljava Braid-Ready, ki odpravlja potrebo po mono podlagi, DuraGrease za gladko in dolgotrajno delovanje, aluminijasta tuljava, vijačni ročaj iz litega tlaka in sponka za vrvico v obliki črke T za lažje upravljanje.
84,90 €
Kolesce ARNO CONQUEROR
Za vse izdelke znamke Arno velja, da predstavljajo res dobro razmerje med ceno in kakovostjo. Ne glede na izkušnje, je to kolesce priporočljivo kot dobra izbira za ribiče ki vijačijo ali lovijo na morju ali pa le iščejo cenovno ugodnejšo rolo. Poleg vijačenja je zaradi zasnove sprednje zavore, univerzalno uporaben model.
36,90 €
Kolesce RYOBI TRESOR FD
To kolesce znane blagovne znamke RYOBI je univerzalno kolesce. Odlično se obnese tako pri vijačenju kot tudi drugih tehnikah ribolova.
78,90 €
Kolesce JAXON STARDUST SX 300 MATCH
Izjemno kolesce Jaxon Stardust S3 300 Match za beličarjenje in krapolov, ki s svojim brezhibnim delovanjem ponuja popolnost pri ribolovu. 
79,00 €
Kolesce JAXON KREON
Kolesce Jaxon KREON v s širokim naborom uporabe, na voljo v treh velikostih. Priporočamo ga za vijačenje ali beličarjenje.
39,90 €
Kolesce Okuma Ceymar XT Match CXTR RD30-M
Kvalitetno kolesce Okuma Ceymar XT Match CXTR RD30-M je namenjeno ljubiteljem ribolova z plovci. Kolesce je izredno hitro, lahko in zanesljivo. Primereno je za ribolov z bolognese in match palicami.
56,90 €
Kolesce Jaxon DGX 200
Kolesce Jaxon DGX 200 je odlično, cenovno zelo zanimivo kolesce, ki je namenjeno predvsem beličarjenju.
38,90 €
Kolesce JAXON Piano WM
Jaxon Piano WM je vsesplošno uporabno kolesce, tako za morski kot sladkovodni ribolov
18,90 €