Laksi & Predvrvice

Laks ASARI FLUORCARBON 100% 50m
100-odstotna fluorokarbonska vrvica s popolnim ravnovesjem med nevidnostjo in duktilnostjo. Zasnovana je za navezavo terminalne opreme, saj je enostavna za vezanje, odporna na obrabo in nevidna. Odlična tako za slano kot sladko vodo. Visoka nosilnost tudi na vozlih.
6,90 €
Laks 100% fluorocarbon HART MJ
Kvaliteten laks iz 100% fluorokarbona, izdelan na Japonskem, je popolnoma neviden pod vodo. Posebna struktura in polimerni premaz, dosežen med postopkom iztiskanja, daje laksu optimalno elastičnost ter prožen in voljan dotik pri privezovanju končnega pribora ali vab, kot tudi odlično absorpcijo udarcev med nameščanjem trnka in pri boju z ribami. Popoln in stabilen za slano in sladko vodo.
18,60 €
Predvrvica za lov z ličinko
Posebna predvrvica, narejena za lov z ličinko (French nymphing), je sestavljena iz dobro vidnega osnovnega dela, signalnega dela in končnega, dvodelnega koničastega dela, ki se končuje z fluorcarbonskim laksom debeline 0,13mm.
11,90 €
Laks ASARI VISION 0,20
Nepogrešljiv laks za izdelavo predvrvic za ličinkarjenje (French nymphing).
9,40 €
Stroft GTM
Laks znamake Stroft GTM spada med najbolj prodajan laks, ki ga lahko zasledimo na svetovnem tržišču.
8,00 €
Laks signal
Nepogrešljiv pripomoček pri lovu z ličinko. Dvobarven, dobro vidljiv silikonski laks, ki omogoča, da vizualno takoj zaznamo prijem.
8,40 €
Konična predvrvica
Konična predvrvica Scientific Angler je narejena je iz kvalitetnega copolymerja, kar ji daje še posebno mehkost in preciznost pri muharskih metih.
9,95 €