Muharske vrvice

Muharske vrvice so nepogrešljiv del muharske opreme in pomembno je, da se ob nakupu odločimo pravilno. V naši trgovini vam ponujamo visoko kvalitetne vrvice priznanega proizvajalca ribiške opreme podjetja 3M in Byron.

Muharska vrvica GUIDELINE LPS EURO plavajoča
Popolna vrvica za vsestranski in učinkovit ribolov z lahkimi palicami za ličinkarjenje na Evro način. Ta vrvica ima konfiguracijo dva v enem, kar vam nudi občutljivo vrvico WF za metanje in tanko, ravno vrvico Euro Nymph z indikatorsko konico. Če lovite na tradicionalen način, uporabite občutljiv WF konec z majhnim premerom. Tako bodo vaše muhe plasirane z izjemno natančnostjo na kratkih do srednjih razdaljah.
79,90 €
Muharska vrvica GUIDELINE FARIO CDC WF plavajoča
Plavajoča muharska vrvica FARIO CDC WF (enojno konična) je gladka, tiha in trpežna muharska vrvica. Odlično se obnese pri ribolovu na dolgih razdaljah.  Takoj boste opazili zelo majhen premer te vrvice, kar je značilnost, ki pomaga vrvici kljubovati vetru, na mesto pa pade z izjemno natančnostjo.
69,90 €
Muharska vrvica GUIDELINE FARIO CDC DT plavajoča
Muharska vrvica GUIDELINE FARIO CDC DT (dvojno konična) je odlična plavajoča vrvica za taktični ribolov z lahko opremo v čistih, manjših vodah. Velika prednost linije CDC DT je v možnostih nadzora in dobra plovnost. Zaradi odlične kontrole pri metu, gladke površine, dobre plovnosti in integrirane zanke, je CDC DT vrvica prva izbira za ribolov s suho muho.
49,99 €
Muharska vrvica Air Cel WF
Muharska vrvica Air Cel ima zelo dobre plovne lastnosti ter malo spomina, ne glede na vremenske pogoje.
54,90 €
Muharska vrvica Nymph Master
Muharska vrvica Nymph Master ena boljših muharskih vrvica za sodobno ličinkarjenje, t.i. French Nymphing.
42,90 €
Muharska vrvica Jaxon Intensa WF-F
Cenovno zanimiva vrvica za muharje začetnike, v enojno konični WF plavajoči izvedi vas ne bo razočarala.
29,95 €
Byron Muharska vrvica WF
Muharska vrvica WF je klasična plavajoča muharska vrvica, v izvedbi WF (enojno konična), kar ji omogoča daljše mete.
29,95 €
Byron Muharska vrvica Byron DT
Muharska vrvica Byron DT je klasična plavajoča muharska vrvica, v izvedbi DT (dvojno konična), kar podaljša njeno dobo uporabe
27,95 €
Byron Muharska vrvica Clear Tip
Muharska vrvica Clear Tip je nova plavajoča vrvica, ki je namenjena daljšim in preciznim metom, kar ji omogoča podaljšana (9m) konična glava.
44,95 €
Byron Muharska vrvica Czech Nymphing
Muharska vrvica Czech Nymphing je nova plavajoča vrvica in je posebej primerna za stil "czech nymphing" muharjenja z lahkimi in daljšimi muharicami. 
56,65 €
Amplitude Infinity DT
Vrvica Amplitude Infinity WF je zadnja novost v programu tega vodilnega proizvajalca vrvic.
159,90 €
Amplitude Infinity WF
Vrvica Amplitude Infinity WF je zadnja novost v programu tega vodilnega proizvajalca vrvic. Vrvica je narejena na osnovi vseh dosedanjih izkušenj tega največjega proizvajalca muharskih vrvic Scientific Anglers iz ZDA.
159,90 €
Muharska vrvica Frequensy Trout DT
Muharska vrvica Frequensy Trout, ameriškega proizvajalca Scientific Anglers, je novejša plavajoča vrvica višjega kvalitetnostnega razreda, za zmerno ceno.
79,90 €
Mastery DTD
Vrvica Mastery DTD je velika novost v programu tega vodilnega proizvajalca muharskih vrvic.
89,95 €
Muharska vrvica Frequensy Trout WF
Muharska vrvica Frequensy Trout, ameriškega proizvajalca Scientific Anglers, je novejša plavajoča vrvica višjega kvalitetnostnega razreda, za zmerno ceno.
79,90 €
Mastery MPX
Univerzalna  enojno konična, plavajoča vrvica spada med kvalitetnejše izdelke proizvajalca Sientific Anglers.
99,95 €
Mastery VPT
Vrvica Mastery VPT je veliko novost v programu tega vodilnega proizvajalca vrvic. Narejena je bila na pobodo europskih uporabnikov in pomeni povsem nov koncept WF vrvic.
89,95 €
Streamer Express Mastery Series Clear Tip
Muharska vrvica Streamer Express Mastery Series Clear Tip ima potapljajočo glavo v prozorni (CLEAR) barvi, ki je počasi toneča (INTERMEDIAT) in namenjena ribolovu na jezerih ali povsod tam, kjer lovimo ribe v zgornjem sloju vode.
74,95 €
vrvica Wet Cel
Muharska vrvica Wet Cel je izredno hitro toneča vrvica. Vrvica je primerna za ribolov postrvi s potezankami, mokrimi ali potaplajočimi muhami, saj nam omogoča izredno hitro in globoko potapljanje naše muhe.
54,90 €
Mastery Competition Nymph
Vrvica Mastery Competition Nymph je narejena za europski stil muharjenja in izpolnjuje zahteve FIPS Mouche kar pomeni, da je namenjena predvsem tekmovalcem.
79,90 €
Wet Tip Express
Muharska vrvica Wet Tip Express je vrvica z izredno hitro tonečo konico. Vrvica je primerna za ribolov postvi s potezankami, mokrimi ali potaplajočimi muhami, saj nam omogoča izredno hitro in globoko potapljanje naše muhe.
69,00 €
Muharska vrvica Air Cel DT
Muharska vrvica Air Cel ima zelo dobre plovne lastnosti ter malo spomina, ne glede na vremenske pogoje.
54,90 €
Ultra 4 Spey Skagit
Muharska vrvica Ultra 4 Spey Skagit je posebna vrvica, ki je namenjena za ribolov na večjih rekah in za večje salmonide.
119,00 €
Streamer Express
Hitro tonečo vrvico Streamer Express odlikujejo nasledje lastnosti: vrvica je namenjena za muharjenje s potezankami, tako z obteženimi kot neobteženimi, primerna je za ribolov tako iz obale kot iz čolna.
69,90 €