Muharske vrvice

Muharske vrvice so nepogrešljiv del muharske opreme in pomembno je, da se ob nakupu odločimo pravilno. V naši trgovini vam ponujamo visoko kvalitetne vrvice priznanega proizvajalca ribiške opreme podjetja 3M in Byron.

Muharska vrvica Air Cel WF
Muharska vrvica Air Cel ima zelo dobre plovne lastnosti ter malo spomina, ne glede na vremenske pogoje.
49,90 €
Muharska vrvica Nymph Master
Muharska vrvica Nymph Master ena boljših muharskih vrvica za sodobno ličinkarjenje, t.i. French Nymphing.
38,90 €
Muharska vrvica Jaxon Intensa WF-F
Cenovno zanimiva vrvica za muharje začetnike, v enojno konični WF plavajoči izvedi vas ne bo razočarala.
29,95 €
Byron Muharska vrvica WF
Muharska vrvica WF je klasična plavajoča muharska vrvica, v izvedbi WF (enojno konična), kar ji omogoča daljše mete.
29,95 €
Byron Muharska vrvica Byron DT
Muharska vrvica Byron DT je klasična plavajoča muharska vrvica, v izvedbi DT (dvojno konična), kar podaljša njeno dobo uporabe
27,95 €
Byron Muharska vrvica Clear Tip
Muharska vrvica Clear Tip je nova plavajoča vrvica, ki je namenjena daljšim in preciznim metom, kar ji omogoča podaljšana (9m) konična glava.
44,95 €
Byron Muharska vrvica Czech Nymphing
Muharska vrvica Czech Nymphing je nova plavajoča vrvica in je posebej primerna za stil "czech nymphing" muharjenja z lahkimi in daljšimi muharicami. 
56,65 €
Amplitude Infinity DT
Vrvica Amplitude Infinity WF je zadnja novost v programu tega vodilnega proizvajalca vrvic.
139,95 €
Amplitude Infinity WF
Vrvica Amplitude Infinity WF je zadnja novost v programu tega vodilnega proizvajalca vrvic. Vrvica je narejena na osnovi vseh dosedanjih izkušenj tega največjega proizvajalca muharskih vrvic Scientific Anglers iz ZDA.
139,95 €
Muharska vrvica Frequensy Trout DT
Muharska vrvica Frequensy Trout, ameriškega proizvajalca Scientific Anglers, je novejša plavajoča vrvica višjega kvalitetnostnega razreda, za zmerno ceno.
69,90 €
Master DTD
Vrvica Mastery DTD je velika novost v programu tega vodilnega proizvajalca muharskih vrvic.
89,95 €
Muharska vrvica Frequensy Trout WF
Muharska vrvica Frequensy Trout, ameriškega proizvajalca Scientific Anglers, je novejša plavajoča vrvica višjega kvalitetnostnega razreda, za zmerno ceno.
69,90 €
Master MPX
Univerzalna  enojno konična, plavajoča vrvica spada med kvalitetnejše izdelke proizvajalca Sientific Anglers.
89,95 €
Mastery VPT
Vrvica Mastery VPT je veliko novost v programu tega vodilnega proizvajalca vrvic. Narejena je bila na pobodo europskih uporabnikov in pomeni povsem nov koncept WF vrvic.
89,95 €
Streamer Express Mastery Series Clear Tip
Muharska vrvica Streamer Express Mastery Series Clear Tip ima potapljajočo glavo v prozorni (CLEAR) barvi, ki je počasi toneča (INTERMEDIAT) in namenjena ribolovu na jezerih ali povsod tam, kjer lovimo ribe v zgornjem sloju vode.
74,95 €
vrvica Wet Cel
Muharska vrvica Wet Cel je izredno hitro toneča vrvica. Vrvica je primerna za ribolov postrvi s potezankami, mokrimi ali potaplajočimi muhami, saj nam omogoča izredno hitro in globoko potapljanje naše muhe.
49,90 €
Mastery Competition Nymph
Vrvica Mastery Competition Nymph je narejena za europski stil muharjenja in izpolnjuje zahteve FIPS Mouche kar pomeni, da je namenjena predvsem tekmovalcem.
59,95 €
Wet Tip Express
Muharska vrvica Wet Tip Express je vrvica z izredno hitro tonečo konico. Vrvica je primerna za ribolov postvi s potezankami, mokrimi ali potaplajočimi muhami, saj nam omogoča izredno hitro in globoko potapljanje naše muhe.
56,00 €
Muharska vrvica Air Cel DT
Muharska vrvica Air Cel ima zelo dobre plovne lastnosti ter malo spomina, ne glede na vremenske pogoje.
49,90 €
Ultra 4 Spey Skagit
Muharska vrvica Ultra 4 Spey Skagit je posebna vrvica, ki je namenjena za ribolov na večjih rekah in za večje salmonide.
119,00 €
Streamer Express
Hitro tonečo vrvico Streamer Express odlikujejo nasledje lastnosti: vrvica je namenjena za muharjenje s potezankami, tako z obteženimi kot neobteženimi, primerna je za ribolov tako iz obale kot iz čolna.
69,90 €