Muharske potapljajoče vrvice

Potapljajoče vrvice

Muharska vrvica je nepogrešljiv del muharske opreme in pomembno je, da se ob nakupu muharske vrvice odločimo pravilno. V naši trgovini vam ponujamo visoko kvalitetne muharske vrvice priznanega proizvajalca ribiške opreme podjetja 3M in Byron.

Streamer Express Mastery Series Clear Tip
Muharska vrvica Streamer Express Mastery Series Clear Tip ima potapljajočo glavo v prozorni (CLEAR) barvi, ki je počasi toneča (INTERMEDIAT) in namenjena ribolovu na jezerih ali povsod tam, kjer lovimo ribe v zgornjem sloju vode.
74,95 €
vrvica Wet Cel
Muharska vrvica Wet Cel je izredno hitro toneča vrvica. Vrvica je primerna za ribolov postrvi s potezankami, mokrimi ali potaplajočimi muhami, saj nam omogoča izredno hitro in globoko potapljanje naše muhe.
54,90 €
Wet Tip Express
Muharska vrvica Wet Tip Express je vrvica z izredno hitro tonečo konico. Vrvica je primerna za ribolov postvi s potezankami, mokrimi ali potaplajočimi muhami, saj nam omogoča izredno hitro in globoko potapljanje naše muhe.
69,00 €
Streamer Express
Hitro tonečo vrvico Streamer Express odlikujejo nasledje lastnosti: vrvica je namenjena za muharjenje s potezankami, tako z obteženimi kot neobteženimi, primerna je za ribolov tako iz obale kot iz čolna.
69,90 €