Vezalne niti

Lameta Veevus Halographic
Lameta VEEVUS HALOGRAPHIC so ena boljših novosti na področju vezanja umetnih muh.
3,00 €
Vezalna nit Veevus GSP
Vezalna nit VEEVUS GSP so ena boljših novosti na področju vezanja umetnih muh, saj se razlikujejo od ostalih niti po bistveno večji nosilnosti od konkurenčnih proizvodov.
3,90 €
Vezalna nit Veevus 12/0
Vezalna nit VEEVUS 12/0 so ena boljših novosti na področju vezanja umetnih muh, saj se razlikujejo od ostalih niti po bistveno večji nosilnosti od konkurenčnih proizvodov.
2,80 €
Vezalna nit Veevus 8/0
Vezalna nit VEEVUS 8/0 so ena boljših novosti na področju vezanja umetnih muh, saj se razlikujejo od ostalih niti po bistveno večji nosilnosti od konkurenčnih proizvodov
2,80 €
Vezalna nit "Power silk"
Vezalna  nit "Power silk" je izdelek priznanega ribiča in proizvajalca muharske opreme, Romana Moserja. Power silk je izredna vezalna nit, ki jo danes uporablja vse več vezalcev umetnih muh.
5,80 €
Vinyl D Rib
Izdelek »Vinyl D Rib« je umetni material namenjen za porebritev ali izdelavo teles različnih potapljajočih umetnih muh
3,30 €
Lead Wire
Izdelek »Round Lead Wire« je svinčena lameta, ki jo vezalci uporabljajo za obteževanje potapljajočih umetnih muh.
2,90 €
Pearl Tinsel
Izdelek »Pearl Tinsel« je popularna vezalna lameta.
3,00 €
Ultra Wire
Izdelek »Ultra Wire« je popularna vezalna žička, ki jo vezalci pogosto uporabljajo za porebritev teles ali pa za izdelavo samega telesa nimf in ostalih potapljajočih umetnih muh.
3,00 €
Ultra Thread 70
Izdelek »Ultra Thread 70« je odlična in zelo popularna vezalna nit, ki jo vezalci pogosto uporabljajo za izdelavo tako teles umetnih muh.
2,80 €