Morski Ribolov

Morski ribolov

Vse za morski ribolov, z obale ali čolna, izbirajte med palicami, kolesci, komplet palic in rol, različne morske vabe, trnki, vršami in oprema za morski ribolov.

Novo
Nit KONGER MULTICOLOR 4X 150m
Morski ribolov ima svoja pravila. Eden najosnovnejših je imeti nit, ki ji lahko zaupate. Zaradi tesnega in natančnega pletenja je ta nit odporna na okolje s slano vodo. Izdelana je z visoko odpornostjo proti obrabi, popolno kalibracijo po vsej dolžini, dobro linearno trdnostjo in trdnostjo vozlov. Če iščete nit, ki bo najmočnejša točka vaše postavitve, ste se pravkar dobro odločili.
18,90 €
Novo
Kolesce KONGER MULTI HUNTER 4300
Kolesce Konger Multi Hunter 4300 je bil narejen s pozornostjo do vsake podrobnosti. Opremljen je s štirimi ležaji iz nerjavečega jekla in na slano vodo odpornimi (vključno z enim ležajem proti vzvratni smeri), aluminijastim kolutom in aluminijastim vrtljivim ročajem. Ohišje je izdelano iz enakega nerjavečega materiala. Priporočamo ga ne samo kot kolesce za lovljenje večjih rib s panulo in jigging s čolna, ampak tudi za surfcasting - metodo, ki je v zadnjih letih priljubljena.
54,90 €
Novo
Pušča DTD GAVUN CALAMARI 100
Vaba DTD Gavun Calamari je namenjena lovljenju kalamarov na vlek. Telo je opaznih fluorescentnih barv z hologramskim učinkom ter močnimi trnki.
9,90 €
Novo
Pušča DTD RED KILLER EGI 3,0 DEEP
Red Killer DEEP je nova pušča za ribolov lignjev, ki ima nepremagljive lastnosti zelo priljubljene serije DTD pušč, vendar z dvema velikima razlikama. Telo zdaj sveti rdeče in hitrost potapljanja je 3,3 m/s, kar je idealno za globlje terene.
11,90 €
Novo
Vobler TURBO PAPALINA 90
Vaba, ki izgleda kot prava ribica. Ima realistično nihajoče delovanje, VMC trnke, realistične oči in globinsko akcijo od 2 m do 3,5 m globine.
8,00 €
Novo
DTD Ballistic Red Killer 3.0B
BALISTIC pušča je ena najbolj iskanih in prodajanih vab za lignje. Na voljo v dizajnu rdeče ubijalske bukve, ki se je že izkazala za zelo učinkovito.
12,20 €
Kolesce ARNO CONQUEROR
Za vse izdelke znamke Arno velja, da predstavljajo res dobro razmerje med ceno in kakovostjo. Ne glede na izkušnje, je to kolesce priporočljivo kot dobra izbira za ribiče ki vijačijo ali lovijo na morju ali pa le iščejo cenovno ugodnejšo rolo. Poleg vijačenja je zaradi zasnove sprednje zavore, univerzalno uporaben model.
36,90 €
Nož ARNO CONDOR
Kvaliteten nož je neprogrešljiv sopotnik na ribiških avanturah. Z 16 cm rezilom boste brez problema in z izredno natančnostjo filetirali svoj ulov ali pripravili vabo. Nož je opremljen s 14 cm nedrsečim ročajem, ki zagotavlja udobje in popoln nadzor.  
8,90 €
Svetilka ENERGO TEAM 600 lumnov
Energoteam baterijska ročna svetilka s 600 lumni je res kompakten, praktičen in trpežen nočni dodatek v naši ponudbi. Ročna svetilka ima fokusirano svetlobo in je zaradi svoje zasnove res vzdržljiva naprava.
9,90 €
Palica MITCHELL Traxx MX3LE Jigging Rod 2,70 – 20-60g
Serija TRAXX MX3LE podjetja Mitchell, je zelo posebna serija palic. Palice so neverjetne v akciji, komponentah in končni obdelavi za ta cenovni razred, v katerem so. Blanki so zelo hitri, odzivni in občutljivi - kar vam zagotavlja popoln nadzor nad vašo vabo. Opremljeni so z LTS vodili proti zapletanju, lahkimi kolutnimi držali, EVA ročaji visoke gostote in držalom trnka.
49,90 €
Set PEEN Wrat Eging 2,40 – 2,5/4
Set Wrat Eging je popolnoma uravnotežena kombinacija, ki je posebej zasnovana za obalni EGI ribolov (lignji, sipe), z največ 4,0 EGI vabami. Odzivni blank z vodili v obliki črke K je posebej zasnovan tako, da zagotavlja popolno akcijo vaši vabi. Preprosto navijte kolesce z vrvico po izbiri in imeli boste odličen in vzdržljiv komplet EGI po zelo ugodni ceni.
68,90 €
Set PEEN Boat Squid Combo 2,15 – 150g
Set Boat Squid Combo je popolnoma uravnotežena kombinacija, ki je posebej zasnovana za ribolov lignjev iz čolna z utežmi in vabami do 150 g.
69,90 €
Palica JAXON ECLATIS TRAVEL STRONG
Visokokakovostna ribiška palica, zasnovana posebej za potrebe ribičev, ki potrebujejo posebno močno opremo. Je popolna izbira za vse ribiče, ki veliko potujejo in potrebujejo močne in zložljive palice.
117,80 €
Palica JAXON WILD HORSE TRAVEL 240/40-80g
Odlična izbira za vse ribiče, ki potujejo in potrebujejo palico, ki ne vzame veliko prostora. Združuje vzdržljivost, moč in občutljivost v eni palici. Velikost in teža ribiške palice vam omogočata, da preizkusite vse vrste močnejših tehnik ribolova.
68,90 €
Klešče BEHR FRICHY long
Ribiške klešče BEHR FRICHY, v dolgi izvedbi, so primerne za odpenjanje rib, ki se jih ne želimo dotikati z rokami.
21,40 €
Kolesce RYOBI TRESOR FD
To kolesce znane blagovne znamke RYOBI je univerzalno kolesce. Odlično se obnese tako pri vijačenju kot tudi drugih tehnikah ribolova.
78,90 €
Laks 100% fluorocarbon HART MJ
Kvaliteten laks iz 100% fluorokarbona, izdelan na Japonskem, je popolnoma neviden pod vodo. Posebna struktura in polimerni premaz, dosežen med postopkom iztiskanja, daje laksu optimalno elastičnost ter prožen in voljan dotik pri privezovanju končnega pribora ali vab, kot tudi odlično absorpcijo udarcev med nameščanjem trnka in pri boju z ribami. Popoln in stabilen za slano in sladko vodo.
18,60 €
Vrša zložljiva 32 x 60 cm
Zložljiva ribiška vrša dimenzij 90x40cm, izdelana iz kvalitetne temne niti, ki je manj vidna na morskem dnu. Ima notranji "žepek" za shranjevanje vabe, hitro sušeč material in je odlična rešitev za hiter ribolov manjših rib ali rakov.
14,90 €
Silikonska riba HART MANOLO NAKED 100mm
Vrhunska silikonska riba, mehka, z odlično akcijo, primerna zlasti za ribolov na morju, uporabna pa je tudi za ribolov manjših sladkovodnih roparic.
7,40 €
Stol Energofish
Kvaliteten in praktičen zložljiv stol, ki zahvaljujoč svojim dimenzijam zagotavlja udobje predvsem mladim ribičem, uporaben pa tudi za vse ostale.
19,90 €
Škatla ENERGOFISH T3.
Ribiška škatla iz materiala, odpornega na poškodbe. Omogoča shranjevanje vseh vaših majhnih dodatkov za ribolov na enem mestu.
9,90 €
Kolesce OKUMA AZORES XP ZXP 6000H
Kolesce Okuma Azores XP, je primerno za ribolov v slani vodi in je opremljeno s trdim aluminijastim ohišjem, močno zavoro in kompaktnim rotorjem.
136,90 €
Trnki MUSTA KAIJU SINGLE
Odlični trnki za ribiče, ki lovijo po sistemu ujemi & spusti, ker ne povzročijo toliko škode kot trojčki. 
4,80 €
Škatla za pribor JAXON 28/18/5
Kvalitetna in trpežna škatla Jaxon z mnogimi predeli za shranjevanje vašega pribora, vab, trnkov...
12,40 €
Škatla za pribor JAXON dvojna 27/16/5
Dvojna škatla Jaxon, kamor lahko pospravite svoj najljubši pribor.
Izdelana je iz kvalitetne in močne plastike ter ima dva ločena predela, ki je vsak razdeljen na 8 podolgovatih prostorov. 
* Dimenzije: 27x16x5 cm
11,90 €
Strgalo za luske
Strgalo za luske z dvema strgalkama za različno trdoto lusk. 
4,90 €
Set pušč DTD TATAKI
DTD Tataki je visokokakovosten komplet s 3 DTD mehkimi vabami za lignje, pripravljen za ribolov. Opremljen je z vrtljivko na enem koncu, na katerega privežete glavno vrvico in zaponko na dnu, za namestitev obtežilnika.
25,70 €
Kabura DTD OCTOPUS 80g Blue
Kabura DTD Octopus je zelo učinkovita vaba, saj se giba po morskem dnu s počasnimi in mehkimi gibi, kakršni se uporabljajo pri ribolovu ''inchiku'' načina.
13,90 €
Kabura DTD SEPIA 50g Orange
DTD Sepia je kabura edinstvenega dizajna za vertikalni jigging blizu dna, driftanje in trolling.
11,40 €
Jig DTD NATURAL 50g Bonito
Odličen jig, primeren za ribolov v globini, uporaben pa tudi za vijačenje saj zaradi svoje teže dosega izjemno razdaljo metanja.
9,20 €
Vobler DTD BALLISTIC 90 Black
Holografski Vobler DTD BALLISTIC 90 je idealen za doseganje dolgih metov in je namenjen ribolovu vseh vrst morskih roparic.
13,90 €
Vobler DTD DOG 90 N. Smelt
Novost iz hiše DTD je plavajoči vobler model Dog. Narejen v efektivnih hologramskih barvah, z vgrajenimi kroglicami in namenjen vijačenju na morske roparice.
8,00 €
Vobler DTD SKUŠA 100 H. Blue
Vobler DTD Skusa ima holografski učinek in izgleda kot prava skuša. S svetlikajočim telesom in realističnim gibanjem je vrhunska vaba za lov roparic.
7,60 €
Vobler DTD SKUŠICA 90 Mackarel
Vobler DTD Skušica spada med top vabe za lov vseh predatorjev na morju. Lahko se ga uporablja za vijačenje kakor lažja troling-panula. 
7,60 €
LED GLOW CLASSIC White
Podvodna svetilka Led Glow Classic bo postala vaš nepogrešljiv pripomoček pri nočnem ribolovu na lignje.
49,90 €
Pušča DTD DIAMOND GLAVOČ 2,5
Odlična vaba, ki je narejena iz fluorestenčne barve trupa in iz svetlikajoče tkanine, ki posnema videz lusk. Je izjemno žive barve, odlično uravnotežena in je izjemno vidljiva. Je idealna vaba za nočni ribolov. 
8,50 €
Pušča DTD MEKA PAPALINA 60g
Mamljiva vaba, ki bo s svojim svetlikajočim telesom privabila lignje, sipe in hobotnice. 
9,90 €
Pušča DTD BALLISTC EGI 3,0B
Ballistic Egi je nova pušča iz hiše DTD, ki združuje obliko egi in koncept pravilne lege vabe.
12,20 €