Čevlji

Čevlji Simms TRIBUTARY II Guma
Klasičen, odlično prilegajoč se čevelj z vsemi robustnimi funkcijami znamke Simms, ki zagotavlja stabilno in mehko gibanje po vodi. 
169,00 €
čevlji Tributary - Filc
čevlji Simms Tributary - Filc je novi odličen muharski čevelj, ki ga odlikuje kvalitetna izdelava, notranjosti iz neoprena, ima petni blažilec iz neoprena, trpežno umetno usnje in armirani filc podplati. 
139,00 €
čevlji Tributary Stream Thread - Vibram
Novi model Simmsovih čevljev Tributary Stream Thread je novi odličen muharski čevelj, ki ga odlikuje kvalitetna izdelava, notranjosti iz neoprena, ima petni blažilec iz neoprena, trpežno umetno usnje in Vibram Stream Thread podplate.
139,00 €
čevlji G4 Pro Boot - Filc
Čevelj G4 Pro je trenutno  najbolj zmogljiv šivani čevelj, ki je bil kdajkoli narejen.
299,00 €
Čevlji G4 Pro Boot - Vibram
Čevelj G4 Pro je trenutno  najbolj zmogljiv šivani čevelj, ki je bil kdajkoli narejen.
339,00 €
Čevlji Simms Guide - Vibram Stream Tread / 2018
Vrhunski čevelj zagotavlja stabilno in mehko gibanje po vodi. Podplat je še posebej ojačan na obremenjenih mestih s posebni vložki, ki naredijo hojo še bolj udobno.
289,00 €
čevlji Simms Guide - Filc / 2018
Vrhunski čevelj zagotavlja stabilno in mehko gibanje po vodi. Podplat je še posebej ojačan na obremenjenih mestih s posebni vložki, ki naredijo hojo še bolj udobno.
279,00 €
Čevlji Headwaters Filc
Čevlji Headwaters Filc so novost v letošnjem programu Simmsovih čevljev. Tako kot ostali modeli, jih odlikuje velika trpežnost ter posredno dolga doba uporabe.
199,00 €
čevlji Freestone Felt Boot
Novi model popularnega čevlja Freestone Felt Boot 2016 je novi odličen muharski čevelj
199,00 €
čevlji Freestone Stream Thread
Novi model popularnega čevlja Freestone Stream Thread je novi odličen muharski čevelj, ki ga odlikuje kvalitetna izdelava
199,00 €
čevlji Vapor
čevlji Vapor so še eden vrhunski Simmsov izdelek, ki je izdelan iz najnovejših kvalitetnih materialov in po zadnji napredni tehnologiji. čevelj je lahek in se hitro suši.
229,00 €
Čevlji Guide Boot
Simms Guide Boot, so novi model kvalitetnih čevljev za hlačne škornje. Ta najnovejši model ima povsem novo zasnovano večplastno platformo za podplat, ki nudi več udobja in stabilnosti pri hoji.
249,00 €
Na znižanju!−20%
čevlji Rivertek Boa
Čevlji Simms Rivertek Boa so novost v Simms programu. Posebnost tega modela pa je poseben sistem za hitro zapenjanje ter obuvanje čevljev.
183,20 €
229,00 €
Čevlji Freestone Stream Thread
Novi model popularnega čevlja FREESTONE STREAM THREAD je novi odličen muharski čevelj, ki ga odlikuje kvalitetna izdelava, notranjosti iz neoprena, ima petni blažilec iz neoprena, trpežno umetno usnje in Vibram Stream Thread podplate. 
179,00 €
čevlji Rivershead StreamTread
Novi čevlji Rivershead StreamTread so vrhunski izdelek, ki je izdelan iz kvalitetnih materialov. čevelj je lahek, se hitro suši in daje odličen oprijem ter izredno stabilnost v vodi.
239,00 €
Muharski čevlji Guideline Laxa
Ti čevlji znane blagovne znanke Guideline ponujajo izredno dobro izbiro v tem cenovnem razredu.
157,90 €
Simms Ebbtide Flip natikači
Natikači Simms Ebbtide Flip je še eden izmed vrhunskih izdelkov iz Simmsovega programa.
55,00 €
Vijaki Hardbite Star Cleat
Vijaki Hardbite Star Cleat so posebni vijaki za montažo na vse Simms čevlje s Stream Thread podplati. Vijaki nudijo Optimalno zaščito proti zdrsu v vodi. V paketu je 10 kosov vijakov.
39,00 €
Vidia Karbid vijaki
Vidia Karbid vijaki so narejeni za podplate iz filca in preprečujejo drsenje na vseh vrstah podlage in so pakirani po 20 kosov.
34,95 €
Vidia vijaki
Vidia vijaki so narejeni posebej za Vibram StreamTread podplate.
34,95 €
Vijaki G4 Pro AlumiBite™
Vijaki G4 Pro AlumiBite™ so posebni vijaki za montažo na novejše modele Simms čevljev s Stream Thread podplati. 
39,00 €