Čevlji

Čevlji SCIERRA TRACER filc
Lahki in kvalitetni čevlji - preprosto odlično razmerje med kakovostjo in ceno.
99,95 €
Čevlji SIMMS FREESTONE Filc
Kvalitetni čevlji Freestone, ki jih odlikuje odločen oprijem in trpežna vzdržljivost, so primerni za vse različne pogoje ribolova.
249,90 €
Čevlji SIMMS FREESTONE Guma
Izjemni čevlji Freestone, ki jih odlikuje odločen oprijem in trpežna vzdržljivost, so primerni za vse različne pogoje ribolova.
249,90 €
Vijaki SIMMS HARDBITE felt (20 kom)
Zamenljivi vijaki za čevlje za trdno oporo na spolzkem rečnem dnu. Primerni so za čevlje s podplatom iz filca.
42,90 €
−25%
Hlačni škornji & čevlji GUIDELINE LAXA 2.0 filc
Dvodelni komplet Wader, ki vsebuje priljubljene hlačne škornje Laxa 2.0 in čevelj Laxa 2.0 s podplatom iz filca.  
*Cene na spletnem mestu ustrezajo (razen če so posebej označene za posamezne izdelke) najnižji ceni v obdobju zadnjih 30 dni pred znižanjem cene.
438,00 €
584,00 €
Čevlji SIMMS GUIDE BOA Vibram
Čevlji SIMMS GUIDE BOA vam zagotavljajo okretnost, udobje in stabilnost z odličnim oprijemom Vibram podplata in enostavnim sistemom zavezovanja.
349,90 €
Čevlji SIMMS GUIDE BOA felt
Čevlji SIMMS GUIDE BOA vam zagotavljajo okretnost, udobje in stabilnost z odličnim oprijemom filc podplata in enostavnim sistemom zavezovanja.
329,90 €
Čevlji Simms TRIBUTARY II Guma
Klasičen, odlično prilegajoč se čevelj z vsemi robustnimi funkcijami znamke Simms, ki zagotavlja stabilno in mehko gibanje po vodi. 
199,90 €
čevlji Tributary - Filc
čevlji Simms Tributary - Filc je novi odličen muharski čevelj, ki ga odlikuje kvalitetna izdelava, notranjosti iz neoprena, ima petni blažilec iz neoprena, trpežno umetno usnje in armirani filc podplati. 
139,00 €
čevlji Tributary Stream Thread - Vibram
Novi model Simmsovih čevljev Tributary Stream Thread je novi odličen muharski čevelj, ki ga odlikuje kvalitetna izdelava, notranjosti iz neoprena, ima petni blažilec iz neoprena, trpežno umetno usnje in Vibram Stream Thread podplate.
139,00 €
Čevlji Simms G3 Guide - Vibram Stream Tread
Vrhunski čevelj zagotavlja stabilno in mehko gibanje po vodi. Podplat je še posebej ojačan na obremenjenih mestih s posebni vložki, ki naredijo hojo še bolj udobno.
349,90 €
čevlji Simms G3 Guide - Filc
Vrhunski čevelj zagotavlja stabilno in mehko gibanje po vodi. Podplat je še posebej ojačan na obremenjenih mestih s posebni vložki, ki naredijo hojo še bolj udobno.
349,90 €
Čevlji Headwaters Filc
Čevlji Headwaters Filc so novost v letošnjem programu Simmsovih čevljev. Tako kot ostali modeli, jih odlikuje velika trpežnost ter posredno dolga doba uporabe.
199,00 €
čevlji SIMMS Freestone Felt
Novi model popularnega čevlja Freestone Felt Boot 2016 je novi odličen muharski čevelj
219,90 €
Čevlji Guide Boot
Simms Guide Boot, so novi model kvalitetnih čevljev za hlačne škornje. Ta najnovejši model ima povsem novo zasnovano večplastno platformo za podplat, ki nudi več udobja in stabilnosti pri hoji.
249,00 €
Na znižanju!−20%
čevlji Rivertek Boa
Čevlji Simms Rivertek Boa so novost v Simms programu. Posebnost tega modela pa je poseben sistem za hitro zapenjanje ter obuvanje čevljev.
183,20 €
229,00 €
čevlji Rivershead StreamTread
Novi čevlji Rivershead StreamTread so vrhunski izdelek, ki je izdelan iz kvalitetnih materialov. čevelj je lahek, se hitro suši in daje odličen oprijem ter izredno stabilnost v vodi.
239,00 €
Na znižanju!−20%
Muharski čevlji Guideline Laxa
Ti čevlji znane blagovne znanke Guideline ponujajo izredno dobro izbiro v tem cenovnem razredu.
148,00 €
185,00 €
Vijaki Hardbite Star Cleat
Vijaki Hardbite Star Cleat so posebni vijaki za montažo na vse Simms čevlje s Stream Thread podplati. Vijaki nudijo Optimalno zaščito proti zdrsu v vodi. V paketu je 10 kosov vijakov.
42,90 €
Vijaki SIMMS Vidia Karbid
Vidia Karbid vijaki so narejeni za podplate iz filca in preprečujejo drsenje na vseh vrstah podlage in so pakirani po 20 kosov.
42,90 €
Vijaki SIMMS vibram
Vidia vijaki so narejeni posebej za Vibram StreamTread podplate.
42,90 €
Vijaki G4 Pro AlumiBite™
Vijaki G4 Pro AlumiBite™ so posebni vijaki za montažo na novejše modele Simms čevljev s Stream Thread podplati. 
47,90 €