Politika zasebnosti

Osebni podatki

Danilo Bižal s.p. bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov, vse v zvezi z naročilom) in ostalo, povezano z naročilom in potrebno komunikacijo.

Kupec lahko kadarkoli pisno zahteva, da ponudnik trajno ali začasno preneha uporabljati osebne podatke in podatke o nakupovanju. V času upravljanja osebnih podatkov ima posameznik na zahtevo možnost vpogleda in ažuriranja podatkov v bazi podatkov. Obvezujemo se, da bodo osebni podatki, pridobljeni preko spletne trgovine https://www.sport-danilo.si v celoti ostali hranjeni, varovani in obdelovani s strani ponudnika Danilo Bižal s.p.. Z vsemi pridobljenimi osebnimi podatki bo upravljavec spletnega mesta ravnal v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-2). Vaši podatki so ustrezno zaščiteni pred izgubo, uničenjem, ponarejanjem, manipuliranjem in neavtoriziranim dostopom ali neavtoriziranim odkritjem s strani tretjih oseb.

Dostop do podatkov

V kolikor ste registriran uporabnik, lahko kadarkoli preverite in prenesete vse podatke, ki jih shranjujemo na naši spletni v trgovini. V kolikor ste prijavljeni v sistem enostavno kliknite na svoje ime (zgoraj desno) oz. "Moj račun" in kliknite na zavihek GDPR - Osebni Podatki, kjer lahko kadarkoli prenesete vse zbrane podatke v PDF ali CSV obliki, kot narekuje direktiva GDPR.

Namen uporabe

Osebni podatki, ki so pridobljeni preko spletne trgovine sport-danilo.si za namen izvedbe spletnega nakupa, se uporabljajo izključno za potrebe izvedbe in dostave naročila.

Soglasje k hrambi, obdelavi in posredovanju osebnih podatkov s sodelovanjem v nagradnih igrah ali naročilu na e-novice, uporabnik dovoljuje ponudniku Danilo Bižal s.p. obdelovanje in hranjenje posredovanih osebnih podatkov, skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S podanim soglasjem uporabnik dovoljuje ponudniku Danilo Bižal s.p., da kot upravljavec zbirke osebnih podatkov obdeluje zbrane osebne podatke za namene vzorčenja, statistične obdelave podatkov, za ugotavljanje uporabe storitev, prilagajanje ponudbe in segmentacije, za raziskave trga, obveščanje o ponudbi, novostih in ugodnostih, za pošiljanje e-novic in drugega oglasnega gradiva, obveščanju uporabnikov o storitvah spletne trgovine sport-danilo.si ter povezanih oseb in za druge oblike uporabe posredovanih podatkov, v katere uporabnik spletne strani posebej privoli. Zbrani podatki ne bodo posredovani tretjim osebam.

Navedene podatke lahko Danilo Bižal s.p. obdeluje za lastne potrebe do preklica privolitve z zahtevo za odstranitev osebnih podatkov iz baze, sicer pa le toliko časa, kolikor je nujno potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili podatki zbrani, tj. 10 let za registrirane uporabnike spletne trgovine sport-danilo.si, 3 mesece za udeležence nagradnih iger, 10 let za zmagovalce nagradnih iger ter do odjave naročnika na e-novice, oziroma dokler upravljavec ne preneha s svojo dejavnostjo na trgu. V času upravljanja osebnih podatkov ima posameznik na zahtevo možnost vpogleda in ažuriranja podatkov v bazi podatkov.

Varovanje vaše zasebnosti

Varovanje zasebnosti in varnost nakupa zagotavljamo z upoštevanjem vseh veljavnih zakonskih obveznosti in priporočil slovenske ter mednarodne zveze potrošnikov.

Obvezujemo se, da bodo kakršnikoli osebni podatki, pridobljeni preko spletne strani sport-danilo.si, v celoti ostali v lasti ponudnika Danilo Bižal s.p.. Z vsemi posredovanimi osebnimi podatki bomo brezpogojno ravnali v skladu z veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Če želite v spletni trgovini sport-danilo.si ukiniti vaš uporabniški račun, nam to sporočite na naslov info@sport-danilo.si . V sporočilu je obvezno potrebno navesti naslednje podatke:

V naslovu sporočila: Ukinitev uporabniškega računa

V vsebini naročila: a) ime in priimek uporabnika, b) naslov uporabnika, c) elektronska pošta, s pomočjo katere je bil odprt uporabniški račun.

Zahtevek za ukinitev uporabniškega računa mora biti poslan z elektronskega naslova, s katerim je bil uporabniški račun tudi odprt. O ukinitvi vas bomo obvestili preko elektronske pošte.

Pooblaščena oseba za varstvo osebnih podatkov

Našega pooblaščenca za varstvo osebnih podatkov lahko kontaktirate na elektronski naslov info@sport-danilo.si ali preko kontaktnega obrazca na naši spletni strani