Torbe

Etui za muharska kolesce ADMIRAL
Torbica za muharska kolesca ADMIRAL, je zelo priročna za shranjevanje kolesc in jih ščiti pred poškodbami.

4,50 €
Torba nepremočljiva DAM IMAX OCEANIC 36x32x25
Prostorna torba za dodatke Oceanic EVA je popolna rešitev za shranjevanje vseh dodatkov in opreme, za katere ne želite, da se ne zmočijo. Opremljena je z dvema ročajema za prenašanje in nastavljivim naramnim pasom, ki zagotavljata udobno prenašanje, ne glede na to, koliko stvari boste spravili vanjo.
29,90 €
Torba TRAPER GST 75 x 36 x 25
Serija torb GST je namenjena ribičem, ki sodelujejo na tekmovanjih. So prostorne, večjih dimenzij in izdelane iz nepremočljivega materiala.
Dimenzija 75 x 36 x 25 cm.
82,90 €
Torba TRAPER GST 70 x 42 x 50
Serija torb GST je namenjena ribičem, ki sodelujejo na tekmovanjih. So prostorne, prilagojene so za hrambo dodatkov za tekmovanje in so nepremočljive.
69,90 €
Torba TRAPER GST 63x33x33
Kvalitetna večja torba, primerna tudi za tekmovanja. Prilagojena je ribiškemu priboru in dodatkom za tekmovanje.
74,90 €
Torba pas GUIDELINE EXPERIENCE
Uporabna torba za okoli pasu, ki vam nudi veliko prostora in poskrbi za organiziranost pribora med ribolovom. Zasnovana je tako, da je vaša oprema vedno pri roki, ko jo potrebujete. 
74,90 €
Torba JAXON 54/32/42 cm
Prostorna ribiška torba priljubljene znamke Jaxon z dodanimi predelki v stranskih žepih.
55,90 €
Torba za muharska kolesca TRAPER
Izjemno skrbno izdelan kovček - torba za osem muharskih kolesc. Poleg tega ima notranji mrežasti žep, mehak EVA ročaj in naramnico. Pregrade v torbi so pritrjene z Velcro stikom.
37,90 €
Torba Traper VOYAGER
Osnovni namen te lične torbe je shranjevanje muharskih škornjev in čevljev. 
96,90 €
Torba ramenska/pasna Simms Freestone® 12L
Muharska torba Freestone je obvezna oprema vsakega ribiča, ki stremi k popolni pripravi za ribolov. Primerna tudi za vijačenje na sulca ali ščuko, saj ima dovolj prostora za umetne vabe.
159,00 €
Na znižanju!−25%
Torba Columbia Barellhead
Torba za vse priložnosti, ki jo lahko po uporabi zložimo in z zadrgo zapnemo na minimalno velikost.
37,46 €
49,95 €
Simms prsna torbica Waypoints
Simms prsna torbica Waypoints je narejena iz HT dobby 210D poliamidne tkanine, z ojačanim notranjim delom. Notranjost nudi vse, kar muhar potrebuje za shranjevanje orodja, pribora in muh in ostalega.
119,00 €
Simms Waypoints Hip Pack Small
Vrhunska torbica s pasom in naramnico, z množico notranjih predalčkov in žepov. Idealen nadomestek telovnika ali nahrbtnika.
119,00 €
Simms Dry Creek Roll Top
Simms Dry Creek ® Roll-Top je 22 litrski nahrbtnik, ki je narejen iz nepremočljivega dvoplastnega 420 denier poliuteranskega materiala, z notranjo 210 denier poliamid podlogo na spojih in spodnjem delu.
159,00 €
Torba Simms Taco Bag
Simms nepremočljiva podlaga Taco Bag ,je izredno priročen pripomoček, saj nam služi kot transportna torba za prenos muharskih hlač in čevljev in kot podlaga na kateri se preoblečemo v ali iz muharskih hlač.
59,90 €