Torbe

Novo
Torba Traper VOYAGER
Osnovni namen te lične torbe je shranjevanje muharskih škornjev in čevljev. 
96,90 €
Simms Torba Dry Creek Duffel L
Torba Dry Creek Duffel L je robustna, nepremočljiva torba iz Simmsovega programa in je narejena iz dvoplastnega 7x7mm 600D rip stop poliestra, z notranjo TPU zaščito in kapaciteto 200 litrov.
249,00 €
Simms Torba Dry Creek Z Sling Pack
Simms Dry Creek ® Z Sling Pack je 15 litrska vodotesna torba. Ima vodotesne zadrge in omogoča udobno nošenje čez ramo ter takojšen dostop do škatlic in ostalega pribora.
219,00 €
Torba ramenska/pasna Simms Freestone® 12L
Muharska torba Freestone je obvezna oprema vsakega ribiča, ki stremi k popolni pripravi za ribolov. Primerna tudi za vijačenje na sulca ali ščuko, saj ima dovolj prostora za umetne vabe.
159,00 €
Torba Traper Fly Stream
Torba Fly Stream je v resnici prava potovalka, primerna za vse vrste potovanj. Robustna in velika potovalka ima mnogo stranskih žepov ter notranjih, ločenih in podloženih prostorov za shranjevanje prtljage.
182,90 €
Torba Columbia Barellhead
Torba za vse priložnosti, ki jo lahko po uporabi zložimo in z zadrgo zapnemo na minimalno velikost.
49,95 €
Simms prsna torbica Waypoints
Simms prsna torbica Waypoints je narejena iz HT dobby 210D poliamidne tkanine, z ojačanim notranjim delom. Notranjost nudi vse, kar muhar potrebuje za shranjevanje orodja, pribora in muh in ostalega.
119,00 €
Simms Waypoints Hip Pack Small
Vrhunska torbica s pasom in naramnico, z množico notranjih predalčkov in žepov. Idealen nadomestek telovnika ali nahrbtnika.
119,00 €
Simms Dry Creek Roll Top
Simms Dry Creek ® Roll-Top je 22 litrski nahrbtnik, ki je narejen iz nepremočljivega dvoplastnega 420 denier poliuteranskega materiala, z notranjo 210 denier poliamid podlogo na spojih in spodnjem delu.
159,00 €
Simms podlaga Headwaters Taco
Simms nepremočljiva podlaga Headwaters Taco je izredno priročen pripomoček, saj nam služi kot transportna torba za prenos muharskih hlač in čevljev in kot podlaga na kateri se preoblečemo v ali iz muharskih hlač.
39,00 €