Torbe

Torba pas GUIDELINE EXPERIENCE
Uporabna torba za okoli pasu, ki vam nudi veliko prostora in poskrbi za organiziranost pribora med ribolovom. Zasnovana je tako, da je vaša oprema vedno pri roki, ko jo potrebujete. 
74,90 €
Torba JAXON 54/32/42 cm
Prostorna ribiška torba priljubljene znamke Jaxon z dodanimi predelki v stranskih žepih.
55,90 €
Torba za muharska kolesca TRAPER
Izjemno skrbno izdelan kovček - torba za osem muharskih kolesc. Poleg tega ima notranji mrežasti žep, mehak EVA ročaj in naramnico. Pregrade v torbi so pritrjene z Velcro stikom.
37,90 €
Torba Traper VOYAGER
Osnovni namen te lične torbe je shranjevanje muharskih škornjev in čevljev. 
96,90 €
Simms Torba Dry Creek Duffel L
Torba Dry Creek Duffel L je robustna, nepremočljiva torba iz Simmsovega programa in je narejena iz dvoplastnega 7x7mm 600D rip stop poliestra, z notranjo TPU zaščito in kapaciteto 200 litrov.
249,00 €
Torba ramenska/pasna Simms Freestone® 12L
Muharska torba Freestone je obvezna oprema vsakega ribiča, ki stremi k popolni pripravi za ribolov. Primerna tudi za vijačenje na sulca ali ščuko, saj ima dovolj prostora za umetne vabe.
159,00 €
Na znižanju!−25%
Torba Columbia Barellhead
Torba za vse priložnosti, ki jo lahko po uporabi zložimo in z zadrgo zapnemo na minimalno velikost.
37,46 €
49,95 €
Simms prsna torbica Waypoints
Simms prsna torbica Waypoints je narejena iz HT dobby 210D poliamidne tkanine, z ojačanim notranjim delom. Notranjost nudi vse, kar muhar potrebuje za shranjevanje orodja, pribora in muh in ostalega.
119,00 €
Simms Waypoints Hip Pack Small
Vrhunska torbica s pasom in naramnico, z množico notranjih predalčkov in žepov. Idealen nadomestek telovnika ali nahrbtnika.
119,00 €
Simms Dry Creek Roll Top
Simms Dry Creek ® Roll-Top je 22 litrski nahrbtnik, ki je narejen iz nepremočljivega dvoplastnega 420 denier poliuteranskega materiala, z notranjo 210 denier poliamid podlogo na spojih in spodnjem delu.
159,00 €
Simms podlaga Headwaters Taco
Simms nepremočljiva podlaga Headwaters Taco je izredno priročen pripomoček, saj nam služi kot transportna torba za prenos muharskih hlač in čevljev in kot podlaga na kateri se preoblečemo v ali iz muharskih hlač.
59,90 €