Razvrsti artikle po znamkah Traper

Traper koš za muharsko vrvico
Nepogrešljiv pripomoček pri lovu s čolna ali brega, ki zaščiti vašo muharsko vrvico, saj je varno shranjena v košu, ki ga enostavno pripnemo okoli pasu.
35,90 €
Torba Traper Fly Stream
Osnovni namen te lične torbe je shranjevanje muharskih škornjev. Kvalitetna in praktična torba je narejena iz Cordure 600D in ima dva ločena predala za škornje in čevlje.
69,90 €
Torba Traper Fly Stream
Torba Fly Stream je v resnici prava potovalka, primerna za vse vrste potovanj. Robustna in velika potovalka ima mnogo stranskih žepov ter notranjih, ločenih in podloženih prostorov za shranjevanje prtljage.
182,90 €
Novo
Rolo gumb TRAPER
Kvaliteten kovinski nosilec – rolo gumb, za nošenje drobnega pribora.
5,90 €
Podmetalka Traper Boat Fips
Nepogrešljiva muharska podmetalka za lov s čolna ali brega, ki ustreza tekmovalnim FIPS-ovim standardom.
27,40 €
Novo
Očala polaroidna TRAPER SOLAR Horizon Blue
Vrhunska polarizirana sončna očala priznane znamke Traper. Traper je znamka, ki jo odlikujejo kvalitetni materiali in kvalitetna izdelava.
32,90 €
Muharska škatlica Traper Slim Easy
Moderna in praktična škatlica za shranjevanje umetnih muh. Je izredno tanka in lahka, s sodobnim sistemom zatikanja.
8,90 €
Muharica Traper GST 10,6ft / 3
Še eno veliko presenečenje med palicami za lov z ličinko (euronymph). Vse naj tej palici je tako kot mora biti, dolžina, klasa, obročki ročaj, akcija,... Prava izbira tudi za izkušeni muharje in tekmovalce!
369,90 €
Laks signal 0,24 mm
Nepogrešljiv pripomoček pri lovu z ličinko. Dvobarven, dobro vidljiv, silikonski laks, nam omogoča da vizualno takoj zaznamo prijem.
6,90 €