Novo
Osa
2,50 €
Novo
SCULPTING FLASH FIBRE
Odličen material za izdelavo večjih potezank (ščuka, sulec...).
6,50 €
Novo
SF FLASH BLEND
Odličen material za izdelavo večjih potezank (ščuka, sulec...).
6,50 €
Novo
LOON GRAFITOLIN mazilo za spoje
Mazilo Loon Grafitolin pomaga zmanjšati možnost, da se palica stakne iz spoja med uporabo, omogoča enostavno sestavljanje palice ter ohranja trdnost nastavkov.
8,95 €
UV svetilka
UV svetilka oddaja desetkrat močnejšo UV svetlobo od običajne svetlobe in je zasnovana za hitro osvetljevanje fosforescentnih površin in za uporabo pri UV lakih.
14,90 €
Kolesce muharsko ITAKA
Trpeženo in robustno kolesce za muharjenje, narejeno iz duraluminija. 
39,90 €
Predator red&white 15cm
Dvodelna potezanka za lov večjih predatorjev (sulec, ščuka...).
7,50 €
Škarje/pean TRAPER
Škarje za vsestransko uporabo so narejene iz nerjavečega jekla, ki je prekrito s črno antirefleksno oksidacijo in zagotavlja vzdržljivost in zanesljivost. 
8,95 €
Jakna SIMMS G3 N.
Visokokvalitetna jakna priznane znamke Simms je popolna mešanica mobilnosti in ribiške uporabnosti. Lahek 3-slojni GORE-TEX® vam bo nudil maksimalno udobje in zaščito med ribolovom v vseh vremenskih neugodnih razmerah.
649,00 €
Predvrvica za lov z ličinko
Posebna predvrvica, narejena za lov z ličinko (French nymphing), je sestavljena iz dobro vidnega osnovnega dela, signalnega dela in končnega, dvodelnega koničastega dela, ki se končuje z fluorcarbonskim laksom debeline 0,13mm.
11,90 €
Na znižanju!
Muharica GUIDELINE FARIO NT8
Muharska palica Fario NT8 predstavlja najvišji razred muharic priznane znamke GUIDELINE. Je zelo natančna in lahka s hitro akcijo.
695,00 €
Belly boat HART GUARDIAN
Plovilo za ribolov na stoječih vodah, izdelano iz visoko odpornega PVC-ja, z močnimi in varjenimi spoji, kvalitetnimi, integriranimi ventili in parom vesel.
579,90 €
Čevlji SIMMS GUIDE BOA Vibram
Čevlji SIMMS GUIDE BOA vam zagotavljajo okretnost, udobje in stabilnost z odličnim oprijemom Vibram podplata in enostavnim sistemom zavezovanja.
289,00 €
Muharsko kolesce GUIDELINE FARIO CLICK 2/3
Vrhunsko kolesce, s katerim bo vaša kombinacija palica/kolesce postala izjemno lahka. Naša prva izbira za ribolov z ličinko. Popoln kolut za tiste, ki so navdušeni nad klasično zavoro in minimalno težo.
299,00 €
Čevlji SIMMS GUIDE BOA felt
Čevlji SIMMS GUIDE BOA vam zagotavljajo okretnost, udobje in stabilnost z odličnim oprijemom filc podplata in enostavnim sistemom zavezovanja.
279,00 €
UV svetilka TRAPER
Priročna UV lučka za strjevanje UV laka. 
10,90 €
Ročaj za podmetalko GUIDELINE MULTI GRIP
Teleskopski ročaj za podmetalko Guideline Multi Grip, ki ga lahko zamenjate na podmetalkah Guideline Multi, da ustrezajo različnim ribolovnim situacijam.
19,90 €
Ščipalnik BEHR
Ščipalnik za laks znamke Behr je večnamensko orodje, ki vam pri ribolovu vedno pride prav. 
5,50 €
Podmetalka JAXON soft silicon 45
Podmetalka z daljšim ročajem in močnim okvirjem za pritrditev na ribiški telovnik ali pritrditev na pas.
26,90 €
Stojalo za 20 palic
Lahko in stabilno stojalo iz duraluminija za 24 palic.
98,90 €
Mast za vrvice FLY LINE DRESSING
Zaradi napredne formulacije, Fly Line Dressing povečuje plovnost in ostaja na vaši vrvici dlje kot kateri koli drugi preparat. Vključuje čistilno blazinico.
14,90 €
Kolesce za vrvico REGULATOR SPOOL
Zamenjava vrvic z vašega najljubšega muharskega koluta je postala veliko manj zapletena. Regulator Spool je točno tisto, kar iščete.
39,90 €
Tungsten Biseri metalic Oranžna
Tungsten Biseri so kroglice iz volframa (70% težje od svinčenih), ki jih vezalci umetnih muh uporabljajo za obteževanje vseh vrst potapljajočih umetnih muh
2,60 €
Torba za palice TRAPER
Torba za palice s štirimi predelki. Pod prevleko so žepi za vrvice in manjše dodatke. Torba ima ročaj iz mehkega neoprena in naramnico za lažji transport.
52,90 €
Torba za muharska kolesca TRAPER
Izjemno skrbno izdelan kovček - torba za osem muharskih kolesc. Poleg tega ima notranji mrežasti žep, mehak EVA ročaj in naramnico. Pregrade v torbi so pritrjene z Velcro stikom.
37,90 €
Simms torba Sling Back SIMMS F. Ambi Tactical
Minimalistična Simms Sling Back SIMMS F. Ambi Tactical ramenska torba, s kapaciteto 15l, kamor lahko pospravite tisto, kar potrebujete za prijeten dan na vodi. 
128,90 €
Rokavice SIMMS LW WOOLTECH
Vrhunske rokavice za 3 sezone, izdelane iz merino volne, z usnjem ojačano dlanjo.
59,90 €