Razvrsti artikle po znamkah 3M-Scientific Anglers

Muharska vrvica Air Cel WF
Muharska vrvica Air Cel ima zelo dobre plovne lastnosti ter malo spomina, ne glede na vremenske pogoje.
54,90 €
Amplitude Infinity DT
Vrvica Amplitude Infinity WF je zadnja novost v programu tega vodilnega proizvajalca vrvic.
159,90 €
Amplitude Infinity WF
Vrvica Amplitude Infinity WF je zadnja novost v programu tega vodilnega proizvajalca vrvic. Vrvica je narejena na osnovi vseh dosedanjih izkušenj tega največjega proizvajalca muharskih vrvic Scientific Anglers iz ZDA.
159,90 €
Muharska vrvica Frequensy Trout DT
Muharska vrvica Frequensy Trout, ameriškega proizvajalca Scientific Anglers, je novejša plavajoča vrvica višjega kvalitetnostnega razreda, za zmerno ceno.
79,90 €
Mastery Competition Nymph
Vrvica Mastery Competition Nymph je narejena za europski stil muharjenja in izpolnjuje zahteve FIPS Mouche kar pomeni, da je namenjena predvsem tekmovalcem.
79,90 €
Mastery DTD
Vrvica Mastery DTD je velika novost v programu tega vodilnega proizvajalca muharskih vrvic.
89,95 €
Muharska vrvica Frequensy Trout WF
Muharska vrvica Frequensy Trout, ameriškega proizvajalca Scientific Anglers, je novejša plavajoča vrvica višjega kvalitetnostnega razreda, za zmerno ceno.
79,90 €
Mastery MPX
Univerzalna  enojno konična, plavajoča vrvica spada med kvalitetnejše izdelke proizvajalca Sientific Anglers.
99,95 €
Streamer Express Mastery Series Clear Tip
Muharska vrvica Streamer Express Mastery Series Clear Tip ima potapljajočo glavo v prozorni (CLEAR) barvi, ki je počasi toneča (INTERMEDIAT) in namenjena ribolovu na jezerih ali povsod tam, kjer lovimo ribe v zgornjem sloju vode.
74,95 €
Mastery VPT
Vrvica Mastery VPT je veliko novost v programu tega vodilnega proizvajalca vrvic. Narejena je bila na pobodo europskih uporabnikov in pomeni povsem nov koncept WF vrvic.
89,95 €
Konična predvrvica
Konična predvrvica Scientific Angler je narejena je iz kvalitetnega copolymerja, kar ji daje še posebno mehkost in preciznost pri muharskih metih.
9,95 €
Ultra 4 Spey Skagit
Muharska vrvica Ultra 4 Spey Skagit je posebna vrvica, ki je namenjena za ribolov na večjih rekah in za večje salmonide.
119,00 €
vrvica Wet Cel
Muharska vrvica Wet Cel je izredno hitro toneča vrvica. Vrvica je primerna za ribolov postrvi s potezankami, mokrimi ali potaplajočimi muhami, saj nam omogoča izredno hitro in globoko potapljanje naše muhe.
54,90 €
Wet Tip Express
Muharska vrvica Wet Tip Express je vrvica z izredno hitro tonečo konico. Vrvica je primerna za ribolov postvi s potezankami, mokrimi ali potaplajočimi muhami, saj nam omogoča izredno hitro in globoko potapljanje naše muhe.
69,00 €
Muharska vrvica Air Cel DT
Muharska vrvica Air Cel ima zelo dobre plovne lastnosti ter malo spomina, ne glede na vremenske pogoje.
54,90 €
Mazilo za vrvico
Če želimo imeti muharsko vrvico kakšno ribolovno sezono dlje, podjetje M3 priporoča mazilo za zaščito muharske vrvice.
14,95 €
Tulec za muharico S&A
Tulec za muharico je pomembendel muharske opreme, saj vanj shranimo našo muharico in s tem onemogočimo, da bi prišlo do poškodb muharice med transportom.
39,80 €
Streamer Express
Hitro tonečo vrvico Streamer Express odlikujejo nasledje lastnosti: vrvica je namenjena za muharjenje s potezankami, tako z obteženimi kot neobteženimi, primerna je za ribolov tako iz obale kot iz čolna.
69,90 €