Razvrsti artikle po znamkah Guideline

Telovnik Guideline Experience DW
Rešitev za vse pristaše minimalističnih rešitev muharskega telovnika, ki pa vseeno ponuja obilo prostora za vaš drobni pribor.
169,90 €
Na znižanju!−30%
Škornji Guideline Diver Sonic Boot
Škornji Guideline Diver Sonic Boot Wader so ene redkih paropropustnih škornjev, ki imajo integrirane čevlje.
237,30 €
339,00 €
Ročaj za podmetalko GUIDELINE MULTI GRIP
Teleskopski ročaj za podmetalko Guideline Multi Grip, ki ga lahko zamenjate na podmetalkah Guideline Multi, da ustrezajo različnim ribolovnim situacijam.
19,90 €
Muharsko kolesce Guideline Halo
Kolesce Guideline HALO je novejši, izredno kvaliteten izdelek te norveške znamke. Vrhunska kvaliteta za dobro ceno.
219,00 €
Muharsko kolesce GUIDELINE FARIO CLICK 2/3
Vrhunsko kolesce, s katerim bo vaša kombinacija palica/kolesce postala izjemno lahka. Naša prva izbira za ribolov z ličinko. Popoln kolut za tiste, ki so navdušeni nad klasično zavoro in minimalno težo.
299,00 €
Muharski set Guideline Laxa Switch 11 Klasa 7/8
 Switch muharica klase 7/8, dolžina 3,35m in hitra akcija te palice, omogočajo zelo dolge mete, tako suhe kot potapljajoče vrvice. Tudi pri večjih ulovih, ne bo problema z utrujanjem ribe. Primerna tudi za lov sulca.
Set vsebuje: 4-delno palico Laxa Switch, dolžine 3,35 m, klase 7/8, plavajočo vrvico Multi Tip WF s prednaloženo mono Shooting vrvico, kolesce FAWO 7/9 in tubo iz kordure.
399,90 €
Muharski set Guideline Kaitum Trout Klasa 6
Muharski set Guideline Kispiox Trout #6 je odličen muharski set, ki bo zadovoljil tudi zahtevnjejše muharje, primeren pa je tudi za začetnike, saj ustreza za vse načine muharjenja. Set vsebuje: palico Kispiox 9´ (2,75m), klase 6 rod, kolesce Reelmaster LA 46,  vrvico Enter WF5F, predvrvico, podvrvico ( backing) in tubo iz Cordure.
299,90 €
Muharski set Guideline Kaitum Trout Klasa 5
Muharski set Guideline Kaitum Trout #5 je odličen muharski set, ki bo zadovoljil tudi zahtevnjejše muharje, primeren pa je tudi za začetnike, saj ustreza za vse načine muharjenja. Set vsebuje: palico Kaitum 9´ (2,75m), klase 5 rod, kolesce Reelmaster LA 46,  vrvico Enter WF5F, predvrvico, podvrvico ( backing) in tubo iz Cordure.
299,90 €
Na znižanju!−20%
Muharski čevlji Guideline Laxa
Ti čevlji znane blagovne znanke Guideline ponujajo izredno dobro izbiro v tem cenovnem razredu.
148,00 €
185,00 €
Muharica Guideline LPXe
Serija LPXe spada med kvalitetnejše izdelke znane švedske blagovne znamke GUIDELINE. Velika izbira hitrih in srednje hitrih muharic, zadovolji tudi zahtevnejše muharje. Ročaji so narejeni iz kvalitetne plute, žlahtnega lesa z aluminijastimi držali . Vse palice iz te serije, so shranjene v trdih etuijih, vsak del pa še posebej v tekstilni vrečki.
Tehnične lastnosti lahko najdete v spodnji tabeli.
319,00 €
Muharica GUIDELINE LPX NYMPH
Vrhunska muharska palica Guideline LPX Nymph, narejena v sodelovanju z svetovnim prvakom v tekmovalnem muharjenju Javirjem Peno. Ima vse kar mora imeti profesionalna muharica za lov z ličinko: odlično akcijo, vrhunski material, čudovito izdelavo, fantastično ravnotežje in minimalno nihanje med uporabo.
419,90 €
Muharica Guideline LPs Euro Nymphing 9,9ft Klasa 3
Še eden vrhunski izdelek te norveške firme, namenjen sodobnemu eurostilu muharjenja z ličinko in lahkemu muharjenju. Majhna teža (samo 84g), večja dolžina ter srednje hitra akcija, bo zadovoljila še tako zahtevnega ribiča.
229,00 €
Na znižanju!
Muharica GUIDELINE FARIO NT8
Muharska palica Fario NT8 predstavlja najvišji razred muharic priznane znamke GUIDELINE. Je zelo natančna in lahka s hitro akcijo.
695,00 €
Muharica Guideline EXP4 906
Podrobnosti:

AFTM line: 6, dolžina: 9'0" (2.75m), teža: 88g, 4 delna
Akcija - Medium Fast   
Blank material - Carbonfiber
Barva - Rust  brown metallic finish
Ročaj - Half Wells Corkhandle k
Nosilec Kolesca: Aluminium with wood insert
Vodila - Hard chrome snake guides and stripping guide
Etui - Cordura rod tube and cloth rod sack
159,00 €
Hlače Guideline Hybrid
Največja prednost teh hlač je, da jih lahko nosimo kot normalne ribiške hlače, lahko pa jih uporabimo tudi kot podhlače pri ribiških škornjih.
99,99 €
Guideline škornji Tipzip Alta
Škornji Guideline Tipzip Alta so najkvalitetjši model te priznane Švedske firme. Narejene so iz kvalitetnega japonskega štirislojnega heavy denier Nylon Taslana, po najnovejši brez-šivni tehnologiji, saj so spojni deli lepljeni.
579,99 €
Na znižanju!−20%Novo
Guideline Škornji Laxa 2.0
Guideline Laxa 2.0 je nov model paropropustnih škornjev do prsi in je namenjeni uporabi skupaj s čevlji.
319,92 €
399,90 €
Guideline Škornji Laxa - nizki
Guideline Laxa, so paropropustni škornji do pasu in so namenjeni uporabi, skupaj s čevlji. Narejene so iz kvalitetnega japonskega, štirislojnega heavy denier Nylon Taslana, po najnovejši brez-šivni tehnologiji, saj so spojni deli lepljeni.
379,90 €
Na znižanju!−20%
Guideline Škornji Laxa
Guideline Laxa, so paropropustni škornji do prs in so namenjeni uporabi, skupaj s čevlji.
287,92 €
359,90 €