Svetilka ENERGO TEAM 600 lumnov
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Svetilka ENERGO TEAM 600 lumnov
Novo

Svetilka ENERGO TEAM 600 lumnov

Energoteam baterijska ročna svetilka s 600 lumni je res kompakten, praktičen in trpežen nočni dodatek v naši ponudbi. Ročna svetilka ima fokusirano svetlobo in je zaradi svoje zasnove res vzdržljiva naprava.

9,90 € Z DDV

8,11 € Brez DDV

SSL Enkripcija - Varen nakup
Vaši podatki so varni z nami
Dostava - Pošta Slovenije
V roku 3 delovnih dni (običajno že naslednji dan)

Energo Team baterijska ročna svetilka s 600 lumni je res kompakten, praktičen in trpežen nočni dodatek v naši ponudbi. Ročna svetilka ima fokusirano svetlobo in je zaradi svoje zasnove res vzdržljiva naprava.

Izdelana je z visokokakovostnih materialov, ki zagotavljajo vzdržljivost in zanesljivost. Ta svetilka je vodoodporna, zato vam ni treba skrbeti, če bo deževalo. Poleg ribolova se svetilka lahko široko uporablja tudi pri drugih prostočasnih aktivnostih, kot so pohodništvo, lov ali nočno kolesarjenje.

Zaradi trpežnega aluminijastega ohišja, ki do neke mere zagotavlja resnično trdnost in odpornost na udarce, in s stabilnim oprijemom, je izjemno brezčasen model, ki bo dolga leta zvest spremljevalec.

Dodatna posebnost je v zoomabilni LED diodi, ki jo lahko aktivirate s premikanjem zgornjega dela svetilke naprej in nazaj in tako omogočite prilagajanje stopnje svetilnosti danim situacijam.

Je odlična za navigacijo v temi in osvetlitev rib med ribolovom. Zasnova svetilke je majhna in lahka, zato jo je enostavno prenašati med ribolovom. Velikost svetilke je 13,9 x 3,5 x 3,5 cm, zato jo zlahka spravite v ribiško torbo.

Ima visoko zmogljivo baterijo, ki z enim polnjenjem deluje dolgo časa. Ta lučka lahko deluje do 6 ur z enim polnjenjem, kar zagotavlja, da lahko osvetlite celotno ribolovno potovanje, ne da bi morali skrbeti za ponovno polnjenje. Lahko pa se jo uporablja tudi s 3 AAA baterijami (niso vključene).

Poleg tega ima svetilka tudi visoko zmogljiv reflektor, ki lahko osvetli tarčo z razdalje do 600 metrov. Ta luč je odlična za osvetljevanje oddaljenih objektov. Odlična izbira za to ceno.

Energo Team
Stranke ki so kupile ta artikel, so kupile tudi:
16 ostalih artiklov v enaki kategoriji: