Rod pod PROLOGIC AVENGER
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Rod pod PROLOGIC AVENGER
Novo

Rod pod PROLOGIC AVENGER

Set Rod Pod PROLOGIC AVENGER je popolnoma nastavljiv in modularen, izdelan iz anodiziranega črnega aluminija. Je lahek, močan in izjemno vsestranski. Vključuje dva nosilca, raztegljivo sredinsko palico in štiri nastavljive noge, kar je idealno za prilagajanje različnim ribolovnim okoljem. Kompaktna transportna torba pa omogoča enostavno prenašanje in predstavlja odlično izbiro za ribiče, ki lovijo na dnu.

54,90 € Z DDV

45,00 € Brez DDV

SSL Enkripcija - Varen nakup
Vaši podatki so varni z nami
Dostava - Pošta Slovenije
V roku 3 delovnih dni (običajno že naslednji dan)

Set Rod Pod PROLOGIC AVENGER je popolna izbira za ribiče, ki iščejo zanesljivo, vzdržljivo in zelo prilagodljivo opremo. Zasnovan s preciznostjo in izdelan iz najkakovostnejših materialov je pripravljen za vsak izziv, s katerim se boste soočili med ribolovom.

Ključne značilnosti

  • Visokokakovosten aluminij: Izdelan je iz anodiziranega črnega aluminija in ponuja odlično kombinacijo lahkosti in trdnosti, kar zagotavlja vzdržljivost in optimalno delovanje v različnih ribolovnih razmerah.
  • Popolnoma nastavljiv: Modularna in nastavljiva zasnova omogoča prilagajanje konfiguracije glede na vaše specifične potrebe. Od dolžine palic do višine nog -  prilagodi se vsakemu okolju.
  • Lahek in močan: S težo samo 0,72 kg je enostaven za prenašanje, ne da bi pri tem ogrozil potrebno trdnost in stabilnost za varno držanje vaših ribiških palic.
  • Kompresijski spoji: Spoji s kompresijskim sistemom zagotavljajo varno in stabilno pritrditev, kar omogoča natančne prilagoditve in preprečuje neželene premike med uporabo.
  • Buzz bar in nastavljive noge: Set vključuje dva buzz bara za palice, dolžine 18 in 23 cm, ter tri buzz bare dolžine 36 in 42 cm, kar omogoča več možnosti konfiguracije. Štiri nastavljive noge, dolžine od 20 do 34 cm, omogočajo izravnavo Rod Pod-a na neravnih terenih.
  • Raztegljiva sredinska palica: Sredinska palica je raztegljiva od 45 do 90 cm, kar omogoča prilagodljivost pri razdalji med palicami in prilagajanje različnim vrstam ribolova.
  • Kompaktna transportna torba: Priložena je kompaktna in vzdržljiva transportna torba, ki olajša prenašanje in shranjevanje. Torba vključuje tudi obesek za enostavno identifikacijo.

Specifikacije

  • Dimenzije: 50-85 cm (dolžina) x 20-34 cm (višina) x 15 & 23 cm (širina)
  • Število palic: Kapaciteta za 2 palici
  • Teža: 0,72 kg

Je idealna izbira za ribiče vseh stopenj, od začetnikov do profesionalcev. Zaradi robustne izdelave ter prilagodljive in modularne zasnove se lahko prilagodi vsaki ribolovni situaciji, kar zagotavlja udobno in učinkovito izkušnjo. Ne glede na to, ali lovite v jezeru, reki ali na obali, vam bo ta Rod Pod zagotovil stabilnost in prilagodljivost, ki ju potrebujete za uspešen ribolov.