Muharska vrvica MASTERY DOUBLE TAPER
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Muharska vrvica MASTERY DOUBLE TAPER

Muharska vrvica MASTERY DOUBLE TAPER

Muharska vrvica Mastery Double Taper je odlična za občutljiv ribolov na krajših in srednje dolgih razdaljah. Primerna je za uporabo suhe muhe ali ličinke. 

Ta dvojno konična muharska vrvica, je vrhunski izdelek te priznane blagovne znamke.

  • DT-2
  • DT-3
  • DT-4
  • DT-5
  • DT-6

99,90 € Z DDV

81,89 € Brez DDV

SSL Enkripcija - Varen nakup
Vaši podatki so varni z nami
Dostava - Pošta Slovenije
V roku 3 delovnih dni (običajno že naslednji dan)

Muharska vrvica Mastery Double Taper je odlična za občutljiv ribolov na krajših in srednjedolgih razdaljah. Primerna je za uporabo suhe muhe ali ličinke. 

Ta dvojno konična muharska vrvica, je vrhunski izdelek te priznane blagovne znamke.

Vrvica je prevlečena z AST nanosom, ki zagotavlja gladkost. Narejena je s tehnologijo DryTip, ima indentifikacijski sistem SA in multifilamentno jedro.

       

Patentirana tehnologija Dry-slick podjetja Scientific Anglers zagotavlja neprekinjeno gladko vrvico, kar omogoča, da vrvica leti dlje, saj se gladko premika skozi vodila. Vrvica z AST prevleko, je bolj odporna pred umazanijo, algami in drugimi delci, kar omogoča, da vrvico vržete dlje, bolje plava in ostane bolj čiste od tradicionalnih vrvic.

Z uporabo edinstvene mešanice microballoon (votle kroglice iz fenolne smole, ki se uporabljajo za zgoščevanje in za ustvarjanje lahkega materiala) je podjetje Scientific Anglers razvilo konico vrvice, ki plava dvakrat bolj od standardnih vrvic. Del konice bo lebdel višje s tehnologijo Dry Tip, kar pomeni manj vlečenja s sprednje strani vrvice.

Izjemno gladke in močne varjene zanke, zagotavljajo bolj gladke mete in lažji premet z brezhibnim prehodom med vrvico in zanko, kar omogoča mehkejše pristanke in čistejše vlečenje. Elegantna zasnova ohranja plovnost za izboljšano flotacijo muharske vrvice in omogoča hitrejše premike med muharsko vrvico in vodilom.