Strelni daljnogled Norin 3-7x28
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Strelni daljnogled Norin 3-7x28
Novo

Strelni daljnogled Norin 3-7x28

Strelni daljnogled Norin s povečavo 3-7x28 je kot nalašč za streljanje na cilje bližnjega in srednjega dosega, zaradi manjše teže pa je naprava primerna za začetnike.

25,90 € Z DDV 21,23 € (brez davka)
Z DDV
SSL Enkripcija - Varen nakup
Vaši podatki so varni z nami
Dostava - Pošta Slovenije
V roku 3 delovnih dni (običajno že naslednji delovni dan)

Strelni daljnogled Norin s povečavo 3-7x28 je kot nalašč za streljanje na cilje bližnjega in srednjega dosega, zaradi manjše teže pa je naprava primerna za začetnike. Merilna cev je izdelana iz lahke aluminijeve zlitine, ki zagotavlja zlitine, ki zagotavlja strukturno trdnost.

Dolžina modela je 290 mm. Za navpično in vodoravno nastavitev pogleda se uporabita dva vijaka, skrita pod plastičnimi pokrovi. Vijaki so opremljeni z zaskočnim mehanizmom, puščica pa se mora obračati z izvijačem. Pomembna prednost teleskopskega merilnika Norin 3-7x28 je, da ima model dva obroča, ki ju lahko priročno uporabite za pritrditev naprave na Dovetail tirnico, ki je široka 11 mm. Premer cevi modela je 19 mm.

Premer vhodne leče je 28 mm. Namerilni križ naprave predstavlja klasični duplex križ. Faktor povečave modela je mogoče prilagoditi v območju od 3 do 7 z obročem, ki omogoča udobno streljanje na drugačno oddaljene predmete.

Za skrb leč je na voljo krpa iz mikrovlaken in dva plastična pokrova za okular ter lečo.

Daljnogled Norin 3-7x28 je proračunski model, ki združuje kakovost izdelave in enostavnost uporabe. Model je primeren za namestitev na zračne puške različnih vrst delovanja.

Blagovna znamka:Norin
Tip: Optični vid
Možnost povečave: 3-7
Premer objektiva: 28 mm
Premer cevi: 19 mm
Dolžina: 290 mm
Duplex križ
Material cevi: aluminijeva zlitina

chat Mnenja (0)