Pištola CZ TS2 RACING GREEN 9x19
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Pištola CZ TS2 RACING GREEN 9x19
Novo

Pištola CZ TS2 RACING GREEN 9x19

Napredna športna pištola za IPSC Standard Divizijo, kaliber 9 mm Luger, dolžina cevi 134 mm, teža 1350 g. Opremljeno s svetlečim prednjim merkom, nastavljivim zadnjim merkom, duraluminijevimi ročaji in zmogljivostjo nabojnika 20 nabojev. Idealno za resne strelce in precizno streljanje.

2.068,00 € Z DDV

1.695,08 € Brez DDV

SSL Enkripcija - Varen nakup
Vaši podatki so varni z nami
Dostava - Pošta Slovenije
V roku 3 delovnih dni (običajno že naslednji dan)

Predstavljamo vam vrhunsko polavtomatsko pištolo, zasnovano posebej za IPSC Standard Divizijo, ki hkrati izpolnjuje zahteve ljubiteljskega ciljnega streljanja. Ta pištola se ponaša s številnimi inovativnimi funkcijami in visokokakovostno izdelavo, kar jo postavlja v sam vrh svoje kategorije.

Ključne značilnosti:

  • Ročaj in nabojnik iz duralumina: Ploščati, zeleno eloksirani ročaji iz duralumina zagotavljajo trpežnost in eleganten videz, medtem ko nabojnik z zeleno eloksiranimi bazami dodajajo estetiko in funkcionalnost.
  • Nastavljiv zadnji merilnik: Višinsko nastavljiv zadnji merilnik omogoča natančno prilagajanje merka za optimalno natančnost in prilagodljivost pri streljanju.
  • Levi palčni naslon: Posebno zasnovan levi palčni naslon omogoča boljšo stabilnost in nadzor nad orožjem, kar izboljšuje natančnost pri hitrem streljanju.
  • Nastavljiva, zeleno eloksirana sprostitev nabojnika: Nastavljiva sprostitev magazina, prav tako zeleno eloksirana, omogoča hitro in enostavno menjavo nabojnikov, kar je bistveno za konkurenčno streljanje.
  • Podaljšana ročna varnostna sprožitev: Na levi strani se nahaja podaljšana ročna varnostna sprožitev, ki zagotavlja dodatno varnost in nadzor, medtem ko je na desni strani varnostna sprožitev ploščata, kar omogoča udobno nošenje in uporabo.

Ta napredno zasnovana pištola je idealna za tekmovalce v IPSC Standard Diviziji in za ljubitelje ciljnega streljanja, ki iščejo zanesljivo in visoko zmogljivo orožje. Z vrhunskimi lastnostmi, kot so duralumin ročaji, nastavljivi merilniki in dodatne varnostne funkcije, je ta pištola popolna izbira za vse resne strelce. Elektrostatični nanos barve v črni barvi zagotavlja trajno in estetsko obdelavo, kar dodatno poudari kakovost in robustnost tega orožja.

Kaliber
9 mm Luger
Kapaciteta nabojnika
20
Dolžina
225 mm
Teža
1350 g
Dolžina cevi
134 mm
Varovalka
Zaklepanje prožilnega mehanizma
Namerilne naprave
Prednji merek svetleč, zadnji s pravokotnim izrezom - nastavljivi po višini
Obdelava
Elektrostatični nanos barve - črna
Vrsta orožja
Polavtomatska pištola
Kategorija orožja
B5b