HS SF19 4.5 TB RDR
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
HS SF19 4.5 TB RDR
Novo

HS SF19 4.5 TB RDR

Ta model ima kovan drsni zaklep, zaščiten z Melonitom, ter hladno kovano cev z navojem 1/2“-28 in matico za zaščito navoja.

   

Izdelek z omejitvami! 

720,00 € Z DDV

590,16 € Brez DDV

SSL Enkripcija - Varen nakup
Vaši podatki so varni z nami
Dostava - Pošta Slovenije
V roku 3 delovnih dni (običajno že naslednji dan)

Ta model ima kovan drsni zaklep, zaščiten z Melonitom, ter hladno kovano cev z navojem 1/2“-28 in matico za zaščito navoja.

Pištola SF19 4.5 TB RDR ima na ohišju zaklepa že izdelane utore za namestitev različnih optičnih merkov. Montaže za optične merke Trijicon RMR, Leupold Delta Point in Vortex Venom se prodajajo posebej. Merka na pištoli sta povišana (co-witness suppressor-height sights), zaradi preprečevanja bleščanja pa tudi narebrena. SF19 4.5 TB RDR ima obojestransko zadrževalo zaklepa in obojestranski gumb za izmet nabojnika, tristopenjski varnostni sistem – varovalo udarne igle, varovalo na ročaju pištole in varovalo sprožilca z dvema indikatorjema, ki strelcu tako vizualno kot tudi na otip prikazujeta napetost udarne igle in položaj naboja v ležišču. Ostale prednosti vključujejo zareze v obliki puščice, ki krasijo prednji in zadnji del zaklepa in omogočajo lažje rokovanje s pištolo, Picatinny vodila, grobe utore na površini ročaja, zamenljive vstavke za hrbtni del ročaja (3 velikosti) in izboljšano obliko ravnega sprožilca, ki ima krajši hod vrnitve v začetni položaj (reset). Širši branik sprožilca omogoča lažje proženje tudi primeru uporabe taktičnih rokavic. Pištoli sta priložena nabojnika velike kapacitete (19+1) iz nerjavečega jekla.

  

IZDELEK Z OMEJITVAMI

OPOZORILO PRI NAKUPU OROŽJA IN STRELIVA

Orožje, strelivo in deli orožja se lahko prodajo le osebi, ki ima orožno listino za nabavo take vrste orožja, streliva in delov orožja.

Potek nakupa:

Naročilo se lahko odda preko spleta, vendar je potrebno orožje oziroma strelivo, osebno prevzeti v naši trgovini. Obvezno morate imeti s seboj veljavno nabavno dovoljenje pristojne upravne enote.
Brez veljavnega nabavnega dovoljenja, se naročilo oz. nakup prekliče!

Kaliber
9 x 19 mm
Kapaciteta nabojnika
19
Dolžina
212,5 mm
Teža brez nabojnika
745 g
Teža nabojnika (praznega)
85 g
Dolžina cevi
134,5 mm
Širina
36,7 mm
Višina
152,5 mm
1 ostalih artiklov v enaki kategoriji:
chat Mnenja (0)