HS SF19 5,25" cal. 9x19mm
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
HS SF19 5,25" cal. 9x19mm

HS SF19 5,25" cal. 9x19mm

Pištola SF19 5.25 je serijska tekmovalna pištola, ki ima vse, kar potrebujete za precizno streljanje.

   

Izdelek z omejitvami! 

712,00 € Z DDV

583,61 € Brez DDV

SSL Enkripcija - Varen nakup
Vaši podatki so varni z nami
Dostava - Pošta Slovenije
V roku 3 delovnih dni (običajno že naslednji dan)

Pištola SF19 5.25 je serijska tekmovalna pištola, ki ima vse, kar potrebujete  za precizno streljanje. Je eden cenejših izdelkov v tej kategoriji z nastavljivi merki.

Odlikujeta jo podaljšan zaklep in daljša cev, zaradi česar je daljša tudi razdalja med merkoma, ter nastavljiv zadnji merek in optični prednji merek, ki strelcu omogočata, da hitreje nameri tarčo. Daljša cev pomeni tudi večjo izstopno hitrost na ustju cevi, lažji zaklep pa zagotavlja višjo hitrost streljanja in hitrejše izvajanje strelov. Izboljšana oblika sprožilca zagotavlja krajši hod vračanja v začetni položaj (reset) in gladko proženje. Zamenljivi vstavki za zadnji del ročaja pa skupaj z grobimi utori na površini ročaja zagotavljajo izjemen nadzor nad pištolo med hitrim streljanjem. Ostale prednosti vključujejo Picatinny vodila, obojestransko zadrževalo zaklepa in obojestranski gumb za izmet nabojnika, tri povsem samostojna varovala ter dva indikatorja. Pištoli sta priložena nabojnika velike kapacitete (19+1) iz nerjavečega jekla. Pištola SF19 5.25 ima vse, kar potrebujete za doseganje izvrstnih rezultatov na tekmovanjih, pa tudi pri izvajanju taktičnih nalog.

  

IZDELEK Z OMEJITVAMI

OPOZORILO PRI NAKUPU OROŽJA IN STRELIVA

Orožje, strelivo in deli orožja se lahko prodajo le osebi, ki ima orožno listino za nabavo take vrste orožja, streliva in delov orožja.

Potek nakupa:

Naročilo se lahko odda preko spleta, vendar je potrebno orožje oziroma strelivo, osebno prevzeti v naši trgovini. Obvezno morate imeti s seboj veljavno nabavno dovoljenje pristojne upravne enote.
Brez veljavnega nabavnega dovoljenja, se naročilo oz. nakup prekliče!

Kaliber
9 x 19 mm
Kapaciteta nabojnika
19
Dolžina
209,5 mm
Teža brez nabojnika
805 g
Teža nabojnika (praznega)
85 g
Dolžina cevi
133 mm
Širina
36,5 mm
Višina
146,5 mm