Kolesce PEEN WARFARE 30 LW
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Kolesce PEEN WARFARE 30 LW

Kolesce PEEN WARFARE 30 LW

PENN Warfare je bil zasnovan kot izjemno vsestransko kolesce po dostopni ceni. Ima lahek grafitni okvir in stranske plošče z aluminijastimi obroči okvirja za izboljšano trdnost, ki preprečuje upogibanje okvirja. Zavorne lamele HT-100, zagotavljajo enakomeren upor pri velikih obremenitvah. Narejen za vrtenje z levo roko

139,90 € Z DDV

114,67 € Brez DDV

SSL Enkripcija - Varen nakup
Vaši podatki so varni z nami
Dostava - Pošta Slovenije
V roku 3 delovnih dni (običajno že naslednji dan)

PENN Warfare je bil zasnovan kot izjemno vsestransko kolesce po dostopni ceni. Ima lahek grafitni okvir in stranske plošče z aluminijastimi obroči okvirja za izboljšano trdnost, ki preprečuje upogibanje okvirja. Vavorne lamele HT-100, zagotavljajo enakomeren upor pri velikih obremenitvah.

Slana voda zahteva drugačno vrsto ribiča. Okrepi te, pusti te željnega za naslednji boj. Ribiči za slano vodo potrebujejo opremo, ki je tako trda kot oni in zanesljiva kot naraščajoča plima. V podjetju PENN preizkušajo meje morskega ribolova že od leta 1932, zato je njihov ugled glede vzdržljivosti tako visok. PENN - NAJ SE BITKA ZAČNE.

  • Penn Warfare Level Wind Reel ima grafitni okvir, odporen proti koroziji, z grafitnimi stranskimi ploščami ter kovano in strojno obdelano aluminijasto tuljavo
  • Glavni in stranski zobniki iz obdelane medenine .
  • Prenos 3,9:1. 69 cm z vsakim obratom ročice
  • Kroglični ležaji: Warfare ima 1 trenutni, protipovratni ležaj, ki zagotavlja gladko in predvidljivo delovanje, ko postane obremenitev težja.
  • HT-100 Star drag sistem: Vgrajen s podložkami iz ogljikovih vlaken za največji upor. Ta sistem bo obvladal velike ribe, ne da bi vas izčrpal.
  • Zmogljivost linije: Mono Kapaciteta y/lb: 455/25 370/30 285/40 ; Kapaciteta pletenice: 1020/30 710/50 590/65.
  • Level wind system preprečuje kopičenje, zapletanje ali zatikanje vrvic.
  • integriran števec laksa

Prenos
3,9:1
Zavora
6,8 kg