Muharice

Palice za muharjenje, muharski seti/kompleti priznanih znamk kot so Greys, Byron, Guideline in ostale. Muharica je pomemben del muharske opreme, zato je pravilna izbira več kot dobrodošla.

Muharica Traper GST 10,6ft / 3
Še eno veliko presenečenje med palicami za lov z ličinko (euronymph). Vse naj tej palici je tako kot mora biti, dolžina, klasa, obročki ročaj, akcija,... Prava izbira tudi za izkušeni muharje in tekmovalce!
369,90 €
Muharska palica Vision Nymphmaniac
Nymphmaniac palice so zasnovane skupaj z nekaterimi najboljšimi tekmovalci v Evropi, vključno z Jarkkom Suominenom, Cato Monsenom, Janom Kubalo in Davidom Ferrerasom. Nymphmaniac izpolnjuje zahteve najzahtevnejših ribičev v razumnem cenovnem razredu.
359,00 €
Muharica Jaxon Monolith XT Nymph Fly
Muharica Jaxon Monolith XT nymph Fly so cenovno zanimiva izbira, kar pa ne pomeni, da so izdelane iz manj kvalitetnega materiala in nimajo dobre akcije. So dobra izbira tudi za zahtevnejše muharje.
99,80 €
Muharski set Guideline Kispiox Trout Klasa 5
Muharski set Guideline Kispiox Trout #5 je odličen muharski set, ki bo zadovoljil tudi zahtevnjejše muharje, primeren pa je tudi za začetnike, saj ustreza za vse načine muharjenja. Set vsebuje: palico Kispiox 9´ (2,75m), klase 5 rod, kolesce Reelmaster LA 46,  vrvico Enter WF5F, predvrvico, podvrvico ( backing) in tubo iz Cordure.
259,99 €
Muharica Guideline EXP4 905
Podrobnosti:

AFTM line: 5, dolžina: 9'0" (2.75m), teža: 88g, 4 delna
Akcija - Medium Fast   
Blank material - Carbonfiber
Barva - Rust  brown metallic finish
Ročaj - Half Wells Corkhandle k
Nosilec Kolesca: Aluminium with wood insert
Vodila - Hard chrome snake guides and stripping guide
Etui - Cordura rod tube and cloth rod sack
139,00 €
Muharica Guideline LPs Euro Nymphing 9,9ft Klasa 3
Še eden vrhunski izdelek te norveške firme, namenjen sodobnemu eurostilu muharjenja z ličinko in lahkemu muharjenju. Majhna teža (samo 84g), večja dolžina ter srednje hitra akcija, bo zadovoljila še tako zahtevnega ribiča.
199,00 €
Muharica Guideline LPXe
Serija LPXe spada med kvalitetnejše izdelke znane švedske blagovne znamke GUIDELINE. Velika izbira hitrih in srednje hitrih muharic, zadovolji tudi zahtevnejše muharje. Ročaji so narejeni iz kvalitetne plute, žlahtnega lesa z aluminijastimi držali . Vse palice iz te serije, so shranjene v trdih etuijih, vsak del pa še posebej v tekstilni vrečki.
Tehnične lastnosti lahko najdete v spodnji tabeli.
319,00 €
Muharski set Guideline Kispiox Trout Klasa 6
Muharski set Guideline Kispiox Trout #6 je odličen muharski set, ki bo zadovoljil tudi zahtevnjejše muharje, primeren pa je tudi za začetnike, saj ustreza za vse načine muharjenja. Set vsebuje: palico Kispiox 9´ (2,75m), klase 6 rod, kolesce Reelmaster LA 46,  vrvico Enter WF5F, predvrvico, podvrvico ( backing) in tubo iz Cordure.
269,99 €
Muharski set Guideline Laxa Switch 11 Klasa 7/8
 Switch muharica klase 7/8, dolžina 3,35m in hitra akcija te palice, omogočajo zelo dolge mete, tako suhe kot potapljajoče vrvice. Tudi pri večjih ulovih, ne bo problema z utrujanjem ribe. Primerna tudi za lov sulca.
Set vsebuje: 4-delno palico Laxa Switch, dolžine 3,35 m, klase 7/8, plavajočo vrvico Multi Tip WF s prednaloženo mono Shooting vrvico, kolesce FAWO 7/9 in tubo iz kordure.
369,00 €
Byron Muharica Sky
Byron Muharica Sky je najboljše iz programa Byron. Sky muharice so za najzahtevnejše muharje, odlikuje jih izjemno hitra akcija ter s tem večja natančnost in dolžina muharskih metov. Muharico odlikuje kvaliteten blank in lično izdelan nosilec kolesca iz žlahtnega lesa in najboljše plute. Palica je shranjena v trdi zaščitni tubi. Spodaj si lahko ogledate tehnične značilnosti modelov.
158,20 €
Byron Czech Style Nymphing
Byron Czech Style Nymphing je nova serija muharic, namenjena izkušenim muharjem, ki veliko lovijo z ličinkami na popularni češki način, kar jim omogoča nekoliko večja dolžina in srednje trda akcija palic. Muharice so zelo kvalitetne in lične izdelave ter kvalitetni blanki. Še posebej so zanimive med tekmovalci. Palica je shranjena v trdi zaščitni tubi. Spodaj si lahko ogledate tehnične značilnosti modelov.
134,90 €
Na znižanju!−20%
Byron Titan Fly
Muharice iz programa Bayron Titan Fly so najnovejši izdelek te blagovne znamke.  Narejene so iz kvalitetnih blankov, so srednje hitre akcije, odlikuje pa jih tudi zelo kvalitetna izdelava. V tem trenutku so najboljša izbira za ta cenovni razred. Na voljo je pestra izbira dolžin in klas, kar težko najdemo v tem cenovnem razredu. Te muharice bodo zadovoljile tudi bolj zahtevne muharje. V spodnji tabeli si lahko ogledate tehnične podatke o omenjeni palici. Iz seznama si izberete model palice.
54,48 €
68,10 €
Byron Ultra Light 9,6ft Model 3
Izjemna novost iz programa te avstrijske firme, ki nam ponuja izredno lahko muharico (neverjetnih 76g) v dolžini 2,92m in klasi #3. Muharica je zaradi svoje dolžine in hitre akcije primerna za sodobne načine muharjenja, tako za “french” stil ribolova z ličinko, kot tudi za lov z suho muho.
214,00 €
Byron Czech Style Nymphing Multi Lenght
Byron Czech Style Nymphing Multilenght je najnovejša 4-6 delna muharica iz programa Byron, ki je nastala na podlagi iskušenj tekmovalnih muharjev. Palica je primerna tako za športne ribiče, kot tudi za tekmovalce.
219,90 €
GR80 Streamflex
Greys GR80 Streamflex muharice so eden izmed največjih uspehov te blagovne znamke, serija GR 80 pa je najnoveši model teh palic, ki združuje vse znanje in izkušnje, ki ga je ta firma vložila v razvoj muharic višjega razreda. Za sorazmerno ugodno ceno je možno dobiti najvišji kvalitetnostni rang muharskih palic.
319,90 €
Na znižanju!−20%
Platinum XD Saltwater GPXS040/10
Muharico Platinum XD Saltwater je namenjena težjemu muharjenju na morju ali na sladki vodi. Dobavljiv je samo štiri delni model GPXS040 (dolžine 2,74 m, klasa 10#, teža 143 g).
292,00 €
365,00 €
GR70 Streamflex
Greys GR70 Streamflex muharice so eden izmed največjih uspehov te blagovne znamke. Za sorazmerno ugodno ceno je možno dobiti najvišji kvalitetnostni rang muharskih palic. Lično narejen nosilec kolesca je vpet v žlahtni "TIGER WOODS" les. Ta serija je še posebej zanimiva za muharska tekmovanja, saj vključuje tudi daljše palice (3m in več) klase 3 in 4. Zelo senzibilne palice, primerne tako za lov z ličinko kot tudi s suho muho, za dolge in kratke mete. Daljše variante pa so odlične za francoski način ličinkarjenja. Vsaka palica je pakirana v ličnem trdem etuiju.
349,90 €
Muharica Scierra Brook
Muharica Scierra Brook AFTM 2#, 10 ft je najnovejši model te popularne serije in je namenjena predvsem francoskemu stilu muharjenja.
234,90 €
Muharski set INTENSA
Odlična izbira za vse, ki že muharijo ali bi želeli začeti s tem.
106,60 €